Άκουσες τι θα συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου; [εμείς μόλις μάθαμε]

Και έχουμε συγκλονιστεί και σοκαριστεί παράλληλα.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος; Σε τρεις ημέρες από σήμερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού που βασίζονται σε μαρτυρίες (;) μερίδας Χριστιανών, ο κόσμος φτάνει στο τέλος του. Καταστρεφόμαστε κύριοι και δεν προλαβαίνουμε ούτε τις εκλογές.

Η συγκεκριμένη θεωρία, η οποία τρέχει από το 2011, επικαλείται εδάφιο της ‘Αποκάλυψης’ το οποίο αναφέρει «Ένα μεγάλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, έχοντας το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από 12 αστέρια στο κεφάλι της».

*Σύμφωνα με τις σχετικές θεωρίες, στις 23/9, ο ήλιος θα βρίσκεται στο «κεφάλι» του αστερισμού της παρθένου, το φεγγάρι στα «πόδια» της και θα φέρει στεφάνι με 12 άστρα. 

Όλο αυτό, κάποιοι το πήραν και το συνέδεσαν με τη θέση που θα έχουν τα άστρα στον ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι από εκείνη την ημέρα και εντεύθεν θα ξεκινήσει η καταστροφή του κόσμου, είτε με την εμφάνιση του Νιμπίρου, είτε θα λάβουν χώρα τεραστίων διαστάσεων φυσικά φαινόμενα, που θα σημάνουν ουσιαστικά το τέλος του κόσμου.

Η παραπάνω εικόνα είναι η ακριβής θέση των ουρανίων σωμάτων στις 23/9. Βλέπουμε τον ήλιο κοντά στο «κεφάλι», τη σελήνη κοντά στα «πόδια», ενώ τα 12 άστρα που την «στεφανώνουν», ουσιαστικά βρίσκονται στον αστερισμό του λέοντα. Προφανώς αυτές οι θέσεις, δεν συμπίπτουν με τα γραφόμενα της Αποκάλυψης.

Όπως αποκαλύπτουν τα «Ελληνικά Hoaxes», η θεωρία ύπαρξης ενός ή δύο -ακόμη άγνωστων μέχρι σήμερα- πλανητών που βρίσκονται στις εσχατιές ή έξω από το ηλιακό μας σύστημα, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά ακόμη και αν υπάρχουν και ένας εξ αυτών βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, θα ήταν ορατός ακόμη και από ερασιτέχνες αστρονόμους, λόγω μεγέθους και αντανάκλασης. Επομένως, είναι αδύνατο να «κρυφτεί» ένα γιγαντιαίο ουράνιο σώμα που υποτίθεται σε λίγες ημέρες από σήμερα, θα χτυπήσει τη Γη. 

Επιπλέον, όπως αναφέρει το earthsky.org, τα άστρα έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση – το Σεπτέμβριο του 1827, το Σεπτέμβριο του 1483, το Σεπτέμβριο του 1293 και το Σεπτέμβριο του 1056. Από την άποψη της αστρονομίας, δεν υπάρχει τίποτε μοναδικό ή ασυνήθιστο σχετικά με τον ήλιο, το φεγγάρι και τους πλανήτες και τον αστερισμό της Παρθένου στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, παρά τις αξιώσεις στο διαδίκτυο για ένα μοναδικό και σημαντικό ουράνιο γεγονός, που υποτίθεται ότι «αντικατοπτρίζει» τα σημάδια της Αποκάλυψης. Τα τελευταία 1.000 χρόνια, το ίδιο γεγονός έχει συμβεί τουλάχιστον τέσσερις φορές, το 1827, το 1483, το 1293 και το 1056.

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως τίποτα το αξιόλογο από «αποκαλυπτικής» απόψεως, δεν πρόκειται να συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ