Απέλυσε υπάλληλο συμβουλεύοντάς την να «κράτα τα πόδια της ανοικτά»

Η Evelyn Reid απολύθηκε πριν από λίγες μέρες από το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν στο Οχάιο. Χωρίς εξήγηση και χωρίς καμία προειδοποίηση.

 


Article featured image
Article featured image

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πέρα από τις διπλοβάρδιες και τις υπερωρίες για τις οποίες ζητούσε τα χρήματά της, χωρίς ανταπόκριση, είχε να υποστεί και τη σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της.

Τη μέρα που την απέλυσε, η νεαρή γυναίκα πήγε να του ζητήσει εξηγήσεις με την κάμερα του κινητού της ανοιχτή. Τον καταγράφει να της γυρίζει την πλάτη, να τη ρωτάει ειρωνικά ποιος είναι ο δικηγόρος της, ενώ φεύγοντας τη «συμβουλεύει» να κρατάει τα πόδια της ανοιχτά.  

Την ίδια συμβουλή είχε επαναλάβει λίγες ώρες πριν, όταν την απέλυε.

«Στα μισά της βάρδιας μου ήρθε να μου ανακοινώσει την απόλυσή μου, λέγοντας μου ότι θα είμαι μια χαρά, αρκεί να κρατάω τα πόδια μου ανοιχτά. Όταν ανέβηκαν στον επάνω όροφο για να μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω, με ακολούθησε στα σκαλιά σχολιάζοντας τα οπίσθια μου και λέγοντας ότι θα του λείψει αυτός ο κ@λος.

Όταν του ζήτησα δεύτερη φορά εξήγηση για τους λόγους που με απολύει, μου είπε ότι δεν δούλευε η φάση μεταξύ μας, κι ότι δεν θα μείνω άνεργη, αν φροντίσω να κρατάω τα πόδια μου ανοιχτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με πληροφορίες από τη Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ