To Radisson Blu Hotel Larnaca και το QBlu Plaza έκανε εγκαίνια

Εντυπωσιακό!

 


Article featured image
Article featured image

Με εξαιρετική λαμπρότητα τελέστηκαν, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, τα επίσημα εγκαίνια του νέου εντυπωσιακού κτιριακού συμπλέγματος Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza, παρά τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού, στη Λάρνακα, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, Υπουργών, Διπλωματών και πλήθους υψηλών προσκεκλημένων της πολιτικής, πολιτειακής και κοινωνικής ζωής της Κύπρου καθώς επίσης και επιχειρηματιών από το εξωτερικό.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων δόθηκε η δυνατότητα στους προσκεκλημένους να περιηγηθούν στους χώρους και να βιώσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται τόσο στο Radisson Blu Hotel Larnaca όσο και στο QBlu Plaza.

Τελώντας τα εγκαίνια του κτιριακού συγκροτήματος Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε ότι αποτελεί για αυτόν «ιδιαίτερη χαρά να εγκαινιάζει το μεγαλεπήβολο αναπτυξιακό αυτό έργο που συντελεί στην προβολή όχι μόνο της πόλης της Λάρνακας, αλλά και ευρύτερα όλης της Κύπρου».

Στο ίδιο κλίμα και ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, ανέφερε σε σύντομο χαιρετισμό του ότι με τα εγκαίνια του Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza, «εγκαινιάζεται μια νέα τουριστική υποδομή και μαζί η έναρξη μια νέας εποχής όπου η Λάρνακα θα αποτελέσει μια πόλη ανάπτυξης, ευημερίας, ασφάλειας και πολλών ποιοτικών θέσεων εργασίας».

Παρουσιάζοντας το νέο συγκρότημα ο κ. Σάββας Κάκος, CEO της Quality Group, με υπερηφάνεια δήλωσε ότι το πρώτο διεθνώς αναγνωρισμένο ξενοδοχείο της επαρχίας Λάρνακας, Radisson Blu Hotel Larnaca και το QBlu Plaza, ανοίγει νέους ορίζοντες ανάπτυξης και προσφέρει στην πόλη του Ζήνωνα αναβάθμιση στον ξενοδοχειακό τομέα, συνεισφέροντας παράλληλα στην τουριστική ανάπτυξη της Κύπρου.

 



 Ο κ. Μάριος Πολυβίου, CEO της Sunny Seeker Hotels πρόσθεσε ότι «είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το μεγαλεπήβολο έργο», καταλήγοντας ότι «μετά από τρεις δεκαετίες η πόλη της Λάρνακας εγκαινιάζει ξανά ένα μεγάλο ξενοδοχείο, το πρώτο επώνυμο ξενοδοχείο της πόλης, το Radisson Blu Hotel Larnaca, που με την παρουσία του συντελεί και επαυξάνει  την προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξη της πόλης».

Τέλος ο κ. Joep Peeters, Senior Vice President, Franchise, Radisson Hotel Group, δήλωσε ότι η συνεργασία του με τους κ.κ. Κάκο και Πολυβίου έχει περάσει τα όρια μιας συμβατικής σχέσης με αποτέλεσμα να θεωρούνται ως προτιμώμενοι εταίροι για μια σειρά σημαντικών έργων υπό εξέλιξη. Ως αποτέλεσμα, της πολύ καλής αυτή συνεργασίας, ο κ. Peeters ανακοίνωσε την υπογραφή για τη δημιουργία του Radisson Beach Resort στη Λάρνακα που αποτελεί μετατροπή του Princess Beach Hotel. Σύμφωνα με την εξαγγελία, το ξενοδοχείο θα κλείσει τον ερχόμενο Νοέμβριο για περίοδο 12 μηνών, θα υποβληθεί σε πλήρη ανακαίνιση αξίας άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο τη δημιουργία 75 επιπλέον δωματίων.

Την εκδήλωση των εγκαινίων επένδυσε μουσικά πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με jazz bands, Djs, και ως επίσης και το εκπληκτικό duet - Duo Violins, από την Ελλάδα.

Με στρατηγική τοποθεσία, δίπλα στο Λιμάνι και σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, το Radisson Blu Hotel διαθέτει 106 ευρύχωρα δωμάτια, μοναδικής αισθητικής, με θέα τη θάλασσα, σουίτες 56 τ.μ., γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα με μπαρ, εστιατόριο, lounge bar και sky bar στο υψηλότερο σημείο της πόλης, μαζί με ειδικούς χώρους επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδριακές αίθουσες, εξοπλισμένες με τελευταίας λέξης τεχνολογία και δυνατότητα φιλοξενίας έως 300 άτομα. Δίπλα του, το QBlu Plaza απευθύνεται στους φιλοξενούμενους του Radisson Blu Hotel Larnaca και σε όλους τους κατοίκους της Κύπρου που αναζητούν  πολυτελή  προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση και χώρους εστίασης με άποψη και πολιτισμό. Οι κοινόχρηστοι χώροι του QBlu Plaza είναι ειδικά σχεδιασμένοι να φιλοξενούν υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, όπως εταιρικές και προϊοντικές παρουσιάσεις, κλαδικές εκθέσεις, διασκέψεις Τύπου, επιδείξεις μόδας, κοκτέιλ πάρτι, κονσέρτα και συναυλίες, με άνετους χώρους στάθμευσης, 24ωρη ασφάλεια και επιτήρηση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ