Η απόλυτη αγάπη κυκλοφορεί

Διαδώστε και εξαπλώστε!


Article featured image
Article featured image

Η Absolut θέλοντας να εμπνεύσει τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να εξαπλώσουν το μήνυμα της αγάπης, κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, την Absolut Love.

Η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη και σήμερα ο κόσμος τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό και η τελευταία εκστρατεία της Absolut, γιορτάζει τη δύναμη της, όπου είναι ικανή  να δημιουργήσει έναν πιο ανοικτό κόσμο και να φέρει πραγματικά τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, ειδικά σε μέρη όπου η ρητορική μίσους και η αδιαλλαξία είναι ευρέως διαδεδομένη.

Εμπνευσμένη από αυτή τη λογική, η Absolut ταξίδεψε σε 3 διαφορετικές ηπείρους, συλλέγοντας όσα περισσότερα μηνύματα μίσους  μπορούσε και αφού εξήγαγε το μελάνι μετά από μια μακρά και χρονοβόρα διαδικασία  το επαναχρησιμοποίησε για τη δημιουργία της φιάλης. Ο σχεδιασμός της Absolut Love περιλαμβάνει επίσης τη λέξη «αγάπη» σε πολλές γλώσσες, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη δεν έχει σύνορα. Το μελάνι δεν είναι το μόνο στοιχείο που έχει επαναχρησιμοποιηθεί, καθώς και η φιάλη έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας 70% ανακυκλωμένο γυαλί, συμπεριλαμβανομένου του ανακυκλωμένου γυαλιού από προηγούμενες φιάλες περιορισμένης έκδοσης.

 



Η  Gaia Gilardini, Absolut Brand Director, Communications & Channel Marketing εξηγεί: «Αυτή η εκστρατεία είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός πιο ανοιχτού και αποδεχτού κόσμου. Με την κυκλοφορία της Absolut Love θέλουμε να εκφράσουμε τον σκοπό αυτό και να φέρουμε στους ανθρώπους ένα μήνυμα αγάπης. Όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε το βήμα για αλληλεγγύη, αλλά και να οδηγήσουμε τον κόσμο σε μια θετική αλλαγή.» 

Το μήνυμα της νέας καμπάνιας της Absolut υπερβαίνει τα σύνορα και δείχνει ότι ο καθένας μας έχει τη δύναμη να μετατρέψει το μίσος σε αγάπη. Όλοι μπορούμε να γίνουμε πρεσβευτές ενός καλύτερου μηνύματος, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι η δράση. Η καμπάνια εμπίπτει στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Absolut, Create a Better Tomorrow, Tonight (Δημιουργήστε ένα καλύτερο Αύριο, Απόψε) όπου στόχο έχει την οικοδόμηση ενός πιο ανοικτού κόσμου με τη χρήση της δημιουργικότητας. 

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Absolut, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ