Έλληνες startuppers δημιούργησαν ιστοσελίδα για online παραγγελίες ταμάτων

Το Do My Tama (έτσι λέγεται η σελίδα) είναι το πιο σουρεάλ ελληνορθόδοξο E-Shop που κυκλοφορεί εκεί έξω και βεβαίως το έχουμε λατρέψει.

 


Article featured image
Article featured image

Λένε πως τα πιο επιτυχημένα startups προκύπτουν μέσα από τις καθημερινές μας ανάγκες οι οποίες δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με συμβατικούς τρόπους έτσι χρειάζεται μια καινοτομία που θα καλύψει αυτό το κενό.

Θες για παράδειγμα να κάνεις ένα τάμα στην Παναγία της Τήνου, αλλά το καλοκαίρι είναι μακριά, δεν παίζει άδεια από τη δουλειά και τα εισιτήρια για Ελλάδα στοιχίζουν λίγο περισσότερο από τα ενοίκια στη Λεμεσό, τι κάνεις; Αφήνεις το τάμα ανεκπλήρωτο, φευ! Μπαίνεις στο Do My Tama, επιλέγεις εκκλησία, επιλέγεις το τάμα ή την παράκληση που θέλεις, πληρώνεις το αντίτιμο και οι υπεύθυνοι αναλαμβάνουν να σου εκπληρώσουν το τάμα όπως θα το έκανες εσύ.

Όπως αναφέρει το site στην περιγραφή του, σκοπός τους είναι να βοηθάνε τους απανταχού ορθόδοξους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να εκπληρώνουν το τάμα τους στην μητρώα γη.

Επειδή, βέβαια, τα ιντερνέτ είναι πράγματα του διαβόλου και τα σατανά (θου Κύριε), οι δημιουργοί φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα user friendly περιβάλλον για να μπορεί ο οποιασδήποτε, ακόμη και η γιαγιά σου να ολοκληρώνει την παραγγελία της, με μερικά απλά βήματα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να υποκλέψει κάποιος χάκερ στην άλλη άκρη του κόσμου. 

Αρχικά επιλέγεις ναό ή μοναστήρι και στη συνέχεια το είδος του τάματος -όπου αναφέρεται το κόστος και φυσικά οι παροχές που έχει ο πελάτης πιστός με τα λεφτά του- γιατί ως γνωστόν ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

 



 

Αν, τώρα, ο ναός της επιλογής σου δεν συγκαταλέγεται στη λίστα των επιλογών, έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν προτείνοντάς σου εναλλακτικές επιλογές που αρμόζουν στην περίπτωσή σου. Έπειτα προχωράς στην επιλογή του τάματος που θέλεις (τα έχει όλα):

 



 

Φυσικά υπάρχουν και κάποια special request, τα οποία πληρώνονται επιπλέον (αλλά ποιος λογαριάζει τα χρήματα όταν πρόκειται για τον Θεό;)

 



 

Και τέλος, καταχωρείς τα απαραίτητα στοιχεία για να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Η απόδειξη στο βίντεο που ακολουθεί:



 

Διαβάστε την περιγραφή από το about της σελίδας:

Η ομάδα do my tama δεν είναι απλώς συγγενείς, φίλοι ή γνωστοί, αλλά «αλλήλων μέλη». Μέλη της Μίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, μέλη του Ορθόδοξου Χριστιανικού κόσμου. Με αυτήν την Αγάπη που δίδαξε ο Χριστός μας, προσευχόμαστε και εμείς μαζί με εσάς για την εκπλήρωση του τάματός σας, όποιο και να είναι αυτό, όπως την θεραπεία μιάς αρρώστιας, ένα επαγγελματικό πρόβλημα ή η επιθυμία μιάς τεκνοποιήσης – εγκυμοσύνης σε οποιαδήποτε εκκλησία, μοναστήρι ή θαυματουργή εικόνα εσείς επιθυμείτε στην ελληνική επικράτεια. Ακόμη ένα πρόβλημα που ταλάνιζε την καθημερινότητα των απανταχού ορθόδοξων χριστιανών λύθηκε, με τον πλέον ευφάνταστο και λειτουργικό τρόπο. Πίστη χρειάζεται και όλα γίνονται!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ