Η νέα limited edition Absolut είναι το τέλειο δώρο γι’ αυτούς που πραγματικά αγαπούν

Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να δούμε το νέο συλλεκτικό μπουκάλι της Absolut και να την προσθέσουμε στη συλλογή μας. Είναι κάτι σαν χριστουγεννιάτικη τελετουργία, αφού συνήθως βγαίνει τη γιορτινή περίοδο και εντυπωσιάζει με σχέδια, συσκευασίες και wraps που αναδεικνύουν τις περίφημες καλλιτεχνικές ευαισθησίες της μάρκας.

 


Article featured image
Article featured image

Φέτος, όμως, το νέο συλλεκτικό μπουκάλι, έρχεται μ’ ένα πολύ δικό του story. Ένα story που μας αφορά όλους, αφού δείχνει την πραγματική δύναμη της αγάπης, η οποία μεταμορφώνει με θετικό τρόπο, ό,τι αγγίζει, ακόμη και το μίσος.

 

 

Μισαλλόδοξες φωνές αντλούν μηνύματα μίσους και αδιαλλαξίας σε πορείες και διαδηλώσεις ανά το παγκόσμιο. Η Absolut, έδωσε το παρών της σε τέτοιες διαδηλώσεις με ρατσιστικό, ομοφοβικό ή ξενοφοβικό χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πήρε κυριολεκτικά το μελάνι, από διάφορα προκαταληπτικά πλακάτ.

Χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία, το μελάνι που λήφθηκε από δεκάδες πινακίδες ανά χώρα, έτυχε ειδικής επεξεργασίας στο Absolut Lab της Σουηδίας, και επαναχρησιμοποιήθηκε στην αποτύπωση ενός πολύ καλύτερου μηνύματος στο νέο συλλεκτικό μπουκάλι. Αυτό της αγάπης.

 

 

Το νέο συλλεκτικό μπουκάλι φιλοξενεί τη λέξη «αγάπη» σε 16 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής, υπενθυμίζοντάς μας μ’ ένα πολύ έμπρακτο τρόπο, πως έχουμε όλοι τη δύναμη να κάνουμε τον κόσμο πολύ καλύτερο, με μια απλή… σταγόνα αγάπης.

 

#ShareADropOfLove

Μάθετε περισσότερα εδώ: facebook.com/AbsolutCyprus


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ