Η ΙΚΕΑ ανακαλεί επεκτεινόμενο τραπέζι [ποιο είναι και γιατί]

Αν το έχεις αγοράσει ήδη, μπορείς να το επιστρέψεις.

 


Article featured image
Article featured image

Σε προληπτική ανάκληση του επεκτεινόμενου τραπεζιού GLIVARP σε λευκό χρώμα, προχωράει η ΙΚΕΑ, αφού όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, υπάρχει ενημέρωση για ορισμένα συμβάντα όπου το τμήμα επέκτασης έχει αποσπαστεί από τις ράγες στήριξης και έχει πέσει, προκαλώντας την πιθανότητα τραυματισμού.

Η ανάκληση αφορά και τις δύο διαστάσεις (125/188x85εκ και 75/115x70εκ).

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο τραπέζι  μετά τον Φεβρουάριο 2017, να το επιστρέψουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ για πλήρη αποζημίωση ή αντικατάστασή του με ένα παρόμοιο προϊόν. Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Για το λόγο αυτό, η ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση του συγκεκριμένου τραπεζιού και στις δύο διαστάσεις που διατίθεται. Η ανάκληση δεν αφορά το διάφανο/γυάλινο επεκτεινόμενο τραπέζι GLIVARP».

 



Η Cindy Andersen, Business Manager Kitchen & Dining στην ΙΚΕΑ Σουηδίας σημειώνει «Παρόλο που η πιθανότητα του τμήματος επέκτασης να αποκολληθεί από τις ράγες στήριξης και να πέσει είναι μικρή, στην ΙΚΕΑ δίνουμε εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό προχωρούμε στην προληπτική ανάκληση των συγκεκριμένων κωδικών».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ