Μαθητές επισκέφτηκαν τον Φαίδωνος και του ζήτησαν Skatepark

Μια ομάδα μαθητών του Γυμνασίου επισκέφτηκε χθες (Δευτέρα) τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ζητώντας τη δημιουργία χώρου για skateboard στην πόλη τους.

 


Συνολικά, 60 παιδιά υπέγραψαν την επιστολή που δόθηκε χθες στον Δήμαρχο από αντιπροσωπεία των μαθητών, με την παράκληση το αίτημά τους να εξεταστεί θετικά.

Παραλαμβάνοντας την επιστολή, ο κ. Φαίδωνος συνεχάρη του μαθητές για την πρωτοβουλία τους να τον επισκεφθούν και να του διαβιβάσουν εγγράφως το αίτημά τους, τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί δείγμα ενεργού και υπεύθυνου πολίτη.

Διαβεβαίωσε, μάλιστα, τους μαθητές ότι το αίτημα θα εξεταστεί από το Δήμο με καλή διάθεση και πρόθεση για υλοποίηση το συντομότερο δυνατό.

Ας ευχηθούμε ο κύριος Φαίδωνος να μη μείνει στα λόγια, και να επιβεβαιώσει αυτό που ο ίδιος είπε. Ότι, δηλαδή, πρέπει να είμαστε ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες, και ειδικά όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, και ειδικά όταν το αίτημα έρχεται από παιδιά που θέλουν έναν χώρο για να αθλούνται και να περνούν εποικοδομητικά τον χρόνο τους.

 


Σχετικα

Η απάντηση λεσβίας σερβιτόρας σε ομοφοβικό πελάτη

Ασυνήθιστο κρανίο σε Μουσείο στο Μεξικό

«Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος»

«Τα queer άτομα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση»

Μάθε πού στη Λευκωσία ανοίγει το ιστορικό RIO Cinema

Πέτυχε «ball boy» στο μάτι ο Τσιτσιπάς