Οι highlight στιγμές που ξεχωρίσαμε στα Eating Awards 2018

Από την «οσκαρική ομιλία» του Δημήτρη Συλλούρη, έως και την ανακοίνωση για τη νέα εποχή που ήρθε για το TIME OUT CYPRUS.

 


Article featured image
Article featured image

Στην κεντρική φωτογραφία είναι το επιδόρπιο του gala dinner των #EatingAwards2018, διά χειρός Arnaud Bignon, φωτογραφημένο από την αρχισυντάκτρια του Time Out Cyprus, Πόπη Βακή

 

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, τα 14α Eating Awards 2018, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, ο οποίος βραβεύει τους καλύτερους εκπροσώπους της γαστρονομίας σε όλη την Κύπρο.

Λαμπερές παρουσίες, celebrities, influencers, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, έδωσαν το παρών τους στην ομολογουμένως εντυπωσιακή βραδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Hilton Cyprus, με παρουσιάστριες τις Μαρία Μπεκατώρου και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Μια βραδιά γεμάτη εκλεπτυσμένες γεύσεις, ντελικάτα αρώματα και πολλές… highlight στιγμές που έδωσαν στη διοργάνωση αυτό το κάτι ξεχωριστό.

Η ομάδα της CITY ήταν εκεί, είδε, άκουσε, δοκίμασε και καταγράφει τις 6 highlight στιγμές που ξεχώρισε από το σύνολο της εντυπωσιακής βραδιάς.

 



Το Time Out Cyprus πλέον κάνει Check In 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η βραδιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλλης, από τη σκηνή ανακοίνωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους τη νέα εποχή που ξεκινά από σήμερα για τον μεγαλύτερο οδηγό διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

 



 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, στο πλαίσιο της παγκόσμιας αναδιαμόρφωσης της στρατηγικής του, το Time Out έχει διαφοροποιήσει τη διεθνή πολιτική του καταργώντας τη διάθεση του τίτλου TIME OUT, υπό τη μορφή τοπικού franchise, στην πλειοψηφία των χωρών που κυκλοφορεί συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. «Για κάποιους, αυτή η συγκεκριμένη εξέλιξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μη διαχειρίσιμη, όχι όμως για εμάς. Γιατί εμείς, ως ο μεγαλύτερος Εκδοτικός Οργανισμός της Κύπρου, την αντιλαμβανόμαστε ως μία ακόμη συναρπαστική πρόκληση, που είμαστε σίγουροι ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης ανακοίνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο τη μετονομασία του Time Out Cyprus, σε Check In Cyprus, με τα ίδια συστατικά, την ίδια δημοσιογραφική ομάδα, την ίδια όρεξη, πάθος και επαγγελματισμό.

Από σήμερα, λοιπόν, κάνουμε όλοι Check In και μαθαίνουμε τα πάντα για το καλύτερο φαγητό και την καλύτερα μέρη για διασκέδαση και ψυχαγωγία σε όλη την Κύπρο. 

 

 




 

Η «οσκαρική» εμφάνιση του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη

Πρώτος στη σκηνή για να απονείμει τα δύο βραβεία που του αναλογούσαν, ανέβηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης. Ξεκινώντας την ομιλία του, μας ενημέρωσε πως οι υπεύθυνοι της βραδιάς, δεν του έδωσαν και τους δύο φακέλους των νικητών εξ αρχής, φοβούμενοι να μην επαναλάβει το λάθος των προπέρσινων Oscar, όπου Faye Dunaway και Warren Beatty ανακοίνωσαν το La La Land ως καλύτερη ταινία της χρονιάς και όχι το Moon Light.

 

Τρία πιάτα με αστέρια Michelin, στο τραπέζι μας

Η φετινή χρονιά είχε γεύσεις αστέρων, αφού το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο πολυβραβευμένος Γάλλος Chef Arnaud Bignon, ο οποίος έφερε δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο Σπονδή στην Αθήνα και δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο The Greenhouse στο Λονδίνο. Με τα Michelin στις αποσκευές του, ο κ. Bignon επέλεξε για το μενού της βραδιάς να ετοιμάσει ως πρώτο πιάτο καβούρι με σάλτσα πράσινου μήλου, κάρυ και κουνουπίδι, για δεύτερο πιάτο φιλέτο μοσχάρι με σέλερι, τζίντζερ, κόλιανδρο και εσαλότ και για επιδόρπιο σοκολάτα με σμέουρα και γλυκάνισο!

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


Time Out Awards #eatingawards2018

A post shared by Panayiotis Sentonas (@panayiotissentonas) on







 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


our dessert #eatingawards2018

A post shared by Popi Vaki (@kalliopi.vaki) on




 

Πέντε νικητές κέρδισαν δωρεάν δείπνο για δυο άτομα

Ως δυνατός υποστηρικτής του θεσμού και του διαγωνισμού η Τράπεζα Κύπρου επέλεξε να χαρίσει, μέσω κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ώρα ζωντανά ανάμεσα στους καλεσμένους, 5 δωρεάν δείπνα για δύο άτομα, σε 5 τυχερούς. Ο νικητής είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα εστιατόρια που περιλαμβάνονται στο σχέδιο «Ανταμοιβή» και φυσικά, που ήταν υποψήφια στα Eating Awards 2018. 

 

Οι ξεχωριστές Μαρία Μπεκατώρου και Ντορέττα Παπαδημήτριου

 




 

Και φυσικά, η βραδιά δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακή και ξεχωριστή εάν από τη σκηνή έλειπαν οι δύο παρουσίες των υπέροχων κυριών, Μαρίας Μπεκατώρου και Ντορέττας Παπαδημητρίου. Έχοντας πείρα, πλέον, στην παρουσίαση των Eating Awards, οι δύο κυρίες, με δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου, έλαμψαν κυριολεκτικά στη σκηνή του Hilton Cyprus, μεταφέροντας τη ζωντάνια, τη χημεία και την ενέργειά τους στο κοινό.

 

#INFOS

- Αν θέλεις να ζήσεις λίγη από τη μαγεία της χθεσινής βραδιάς, συντονίσου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 23:15, στα ΣΙΓΜΑ, για να παρακολουθήσεις όλα όσα έγιναν στα Eating Awards 2018.

- Για το κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο τα εστιατόρια όσο και οι αναγνώστες του Time Out, οι οποίοι στήριξαν τον θεσμό με τις 81.219 ψήφους τους, ένα νούμερο που δείχνει την έμπρακτη αγάπη του κόσμου για τα βραβεία.

- Φέτος, εκτός από τις 10 βραβεία στις κατηγορίες και τα 4 τιμητικά βραβεία προστέθηκαν και 4 τιμητικοί έπαινοι, που αφορούσαν το σέρβις εστιατορίου, το concept εστιατορίου, το design εστιατορίου και το σέρβις ξενοδοχείου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ