Εικόνες και βίντεο από την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο

Όλα όσα συνέβησαν λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

 


Article featured image
Article featured image

Γύρω στις 20:00 το βράδυ (ώρα Κύπρου), άγνωστος, μέχρι εκείνη την ώρα, άντρας επιτίθεται με πυροβολισμούς στην πολυσύχναστη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, στην πλατεία Κλεμπέρ, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση στο πλήθος κόσμου.

Η γαλλική αστυνομία χαρακτήρισε την επίθεση τρομοκρατική, ενώ ο τραγικός απολογισμός μετρά 4 νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.

Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας και το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει από χθες το βράδυ, λίγο μετά την επίθεση, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να συλλάβουν το δράστη, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συγκαταλεγόταν στις λίστες παρακολούθησης, τις λεγόμενες Fiche S, των υπηρεσιών πληροφοριών, λίστες που περιλαμβάνουν ανθρώπους που παρακολουθούνται για λόγους θρησκευτικής ριζοσπαστικοποίησης ή για διασυνδέσεις με ισλαμιστές.   

Ο 29χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες και άλλα αδικήματα.Η Le Figaro μάλιστα αναφέρει ότι την Τρίτη η Αστυνομία είχε πάει στο σπίτι του με σκοπό να τον συλλάβει αλλά δεν τον βρήκε.  

 






 






 













ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ