Η ιστορία πίσω από την επωνυμία The Eugéns

Της εκλεκτής μάρκας υποδημάτων για παιδιά.

 


Article featured image
Article featured image

Το brand ιδρύθηκε μέσα από μία δυνατή φιλία μεταξύ της Κάλιας και της Χριστίνας, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ποιότητα, το σχέδιο και το στυλ. Αυτές οι γυναίκες είναι κυρίως μητέρες που επιδιώκουν  να δημιουργούν  παπούτσια για μικρά πόδια, ύψιστης ποιότητας   όσον αφορά το υλικό και την δεξιοτεχνία, δίνοντας έμφαση στην απλότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια του σχεδίου.

Η επιθυμία τους να συνδυάσουν το παραδοσιακό χειροποίητο σχέδιο με τον προηγμένο σύγχρονο σχεδιασμό, τους οδήγησε στη δημιουργία μίας μοναδικής μάρκας. Η έμπνευσή τους προέρχεται από το παιχνιδιάρικο και περιπετειώδες πνεύμα των παιδιών, από τις αναμνήσεις της παιδικής τους  ηλικίας και από την αγάπη τους για τα vintage σχέδια, αναβαθμίζοντας τα με σύγχρονα χαρακτηριστικά.

 Η επωνυμία της εταιρείας  προέρχεται από την ελληνική ονομασία Eugénia που σημαίνει «καλογεννημένος». Μια επωνυμία που αποτίει φόρο τιμής σε κάθε μία από τις κόρες και τη μητέρα των ιδρυτών, καθώς όλοι φέρουν το όνομα Eugénia.

 



Ψωνίστε Online στο www.theeugens.com

 

Σχετικά με τα παπούτσια:

Τα παπούτσια Eugéns είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στη Γαλλία. Τα σχέδια τους, συνδυάζουν την τεχνική πρόοδο ενός μοντέρνου παπουτσιού και την όμορφη τελειοποίηση των ρετρό σχεδίων.

Για τα πρώτα παπούτσια του μωρού, τα σχέδια του ‘Τhe Eugéns’ διαθέτουν ένα καλά προσαρμοσμένο βάρος,με καλή στήριξη στο πίσω μέρος της πτέρνας, επαρκής ύψος στο πίσω μέρος του παπουτσιού, ώστε να μην  διακυβεύεται η ευελιξία του αστραγάλου,σόλες με δυνατό κράτημα και βέλτιστη προστασία των δακτύλων, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση στα ποδαράκια του μωρού.  Είναι σημαντικό το πέλμα να είναι αρκετά εύπλαστο για να εξασφαλίσει ένα καλό και συνεχές βηματισμό στο μωρό, χωρίς να εμποδίζει την  ελεύθερη κίνηση του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ