Κυπριακή παραλία ανάμεσα στις 50 καλύτερες του κόσμου

Επειδή μπορεί και το αξίζει.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Gareth & Emma Cox / Flickr



Ακόμη μία παγκόσμια αναγνώριση για την Αγία Νάπα, καθώς το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό δίκτυο FlightNetwork με εκατομμύρια χρήστες, ειδικά από τη Βόρεια Αμερική και τον Καναδά, επέλεξε το Nissi Beach στην 25η θέση από τις 50 καλύτερες παραλίες πόλεων του κόσμου! 

Συγκεκριμένα, στο αφιέρωμα του FlightNetwork, πάνω 1,200 δημοσιογράφοι, bloggers και ταξιδιωτικά γραφεία από όλο τον κόσμο έδωσαν τη γνώμη τους για το που μπορεί να απολαύσει κάποιος τον ήλιο και τη θάλασσα στις διακοπές του με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση.

Το Nissi Beach έλαβε 9/10 για την προσβασιμότητα και 10/10 για την ατμόσφαιρα, την άμμο και τη ποιότητα του νερού, ενώ παράλληλα στο αφιέρωμα αναφέρεται ότι υπάρχει ηλιοφάνεια τουλάχιστον 266 ημέρες του χρόνου και η μέση θερμοκρασία του νερού είναι στους 21 βαθμούς Κελσίου, κάτι που δεν μπορούν να προσφέρουν πολλές παραλίες. «Ντόπιοι και τουρίστες πηγαίνουν σε αυτό το νησιωτικό παράδεισο για τα κρυστάλλινα καθαρά νερά, την απαλή άσπρη άμμο και την υπέροχη θέα. Περπατήστε για ώρα στα ρηχά γαλάζια νερά και το νερό δεν θα περάσει ποτέ τη μέση σας. Μπορείτε να απολαύσετε την χλωρίδα και την πανίδα του νησιού, καθώς λόγω του κλίματος είναι ιδανικό ειδικά για αποδημητικά πτηνά, ενώ το καλοκαίρι το νησί ολόκληρο είναι αγαπημένος προορισμός για όσους πηγαίνουν σε συναυλίες, αφού προσελκύει πλήθος επώνυμων DJ» αναφέρει στην περιγραφή του το FlightNetwork.

 

Image may contain: ocean, sky, beach, outdoor, nature and water

Image may contain: ocean, sky, beach, cloud, outdoor, nature and water


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ