N-ice, αγνά, κρυστάλλινα παγάκια.

Με το πόσιμο νερό δεν ρισκάρετε. Γιατί λοιπόν να το κάνετε με τα παγάκια σας;


Article featured image
Article featured image

Τι είναι ένα παγάκι;

Είναι η επιλογή μας να απολαμβάνουμε τον καφέ και το ποτό μας όπως μας αρέσει. Το παγάκι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.  Το θεωρούμε δεδομένο, γιατί το βλέπουμε και το χρησιμοποιούμε συνεχώς, χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προέλευσή του.

Τι κάνει όμως ένα συνηθισμένο παγάκι να γίνεται N-ice;

Τα αγνά, κρυστάλλινα παγάκια N-ice παράγονται αποκλειστικά από φιλτραρισμένο πόσιμο νερό, αποχλωριωμένο, αποστειρωμένο και επεξεργασμένο με τη μέθοδο Αντίστροφης Όσμωσης. Συνεπώς, τα παγάκια N-ice είναι κρυστάλλινα, άοσμα, με ουδέτερη γεύση, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και απαλλαγμένα από ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς.

Τα παγάκια N-ice κατέχουν και διατηρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ISO 9001 (σύστημα διαχείρισης ποιότητας), ISO 22000 (σύστημα διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων) και OHSAS 18001 (σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία). Επιπρόσθετα, είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Διατίθενται σε συσκευασία του 1,5 κιλού, με σύστημα κλεισίματος ζιπ και σε μεγαλύτερες συσκευασίες των 2,7 και 4,5 κιλών, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Τα αγνά, κρυστάλλινα παγάκια N-ice είναι προϊόν της Κυπριακής εταιρίας ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΤΔ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ