Το βίντεο με τον «ματωμένο» ποταμό στον Πρωταρά που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

Ανέβηκε στο Facebook την περασμένη Τρίτη και ήδη μετρά περισσότερες από 50 χιλιάδες προβολές.

 


Δευτέρα, ξημερώματα Τρίτης και το φαινόμενο Γαία, όπως το ονόμασαν κάποιοι, περνάει από τη μικρή μας απροετοίμαστη πατρίδα και αφήνει πίσω του συντρίμμια, κομμένα δέντρα και νοικοκυραίους να σκουπίζουν λάσπες από τα υπόγειά των σπιτιών τους, αν δεν κολυμπούσαν μέσα σε αυτά.

Λίγες ώρες έντονων βροχοπτώσεων και ανέμων, ήταν αρκετές για να βουλιάξουν την Κύπρο και να προκαλέσουν ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αφού ως κατ’ εξοχήν τριτοκοσμική χώρα, δεν φροντίσαμε να έχουμε καμία υποδομή και πρόβλεψη για αντιμετώπιση και χειρισμό διαφόρων φυσικών φαινομένων.

Απόδειξη και ο «ματωμένος» ποταμός στην περιοχή Βρυσούδκια, κάπου μεταξύ Κάππαρη και Περνέρας, ο οποίος λόγω έλλειψης τρόπων διοχέτευσής του, βρήκε διέξοδο μέσα από το δρόμο, μετατρέποντάς τον σε ένα μεγάλο, χειμαρρώδες ποτάμι, το οποίο κατέληξε στην θάλασσα της περιοχής.

Το βίντεο της Έμιλυς Κουζάλη, το οποίο απεικονίζει όλα όσα αναφέρονται πιο πάνω, ανέβηκε στο Facebook και μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral, καθώς οι εικόνες είναι εντυπωσιακά τραγικές.

 


Σχετικα

Φτιάχτηκε από παιδιά το βίντεο που μας κάνει περήφανους

Έβαλαν όντως μαριχουάνα σε θυμιατήρι κάποια παπαδοπαίδια;

Η περιπλανώμενη καρέκλα στη Λεμεσό είναι ό,τι πιο σουρεάλ θα δεις σήμερα

Χθες όλοι θυμήθηκαν του Αγ. Βαλεντίνου, σήμερα πόσοι θα θυμηθούν τη μέρα κατά του παιδικού καρκίνου;

Αθάνατα «ελληνικά» καμάκια έκαναν ερωτικά comments σε κούκλα βιτρίνας

Οι τρεις viral εικόνες ως αποτέλεσμα του αγριεμένου Ζήνωνα