Ανακούφιση οι ξενώνες για όλους όσων τα παιδιά (θα) νοσηλεύονται στο Μακάριο

Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά τους στις δύσκολες στιγμές.

 


Article featured image
Article featured image

Γνωρίζοντας αυτό, το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ronald McDonald House Charities of Cyprus φτιάχνει με τη βοήθεια όλων μας το πρώτο RMHC House στην Κύπρο, το οποίο θα φιλοξενεί δωρεάν οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο και άλλα νοσηλευτήρια.

Ξέροντας πόσο δύσκολο είναι όντως για τις οικογένειες αυτών των παιδιών, δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε για άλλη μια φορά το ίδρυμα RMHC Cyprus αλλά και όλους όσοι βοηθάνε στην δημιουργία του ξενώνα που έρχεται σύντομα έτσι ώστε να ανακουφίσει δεκάδες οικογένειες των οποίων τα παιδιά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, αλλά και σε άλλα νοσηλευτήρια. 

 

 

Ως γνωστό, οι ξενώνες θα βρίσκονται στο κτίριο του πρώην Κέντρου Αποκατάστασης Παραπληγικών, στη Λευκωσία.

«Ελπίζουμε ότι μέσα στους επόμενους 18-20 μήνες θα τελειώσουμε τους ξενώνες φιλοξενίας», είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ronald McDonald House Charities of Cyprus, κ. Ρένος Ανδρέου, κατά την τελετή της υπογραφής της συμφωνίας υλοποίησης του έγου.

«Οι ξενώνες θα είναι ένα στολίδι για την περιοχή μας και θα εξυπηρετούν εκατοντάδες από τους συμπατριώτες μας, των οποίων τα παιδιά τυγχάνει να νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Θα είναι στη βάση των διεθνών προτύπων που λειτουργούν στο εξωτερικό. Έχουμε βοηθήσει δεκάδες συμπατριώτες μας να μείνουν σε παρόμοια υποστατικά στο εξωτερικό και είχαν μείνει πλήρως ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία», ανέφερε επίσης ο κύριος Ανδρέου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ