Εσύ, δήλωσες συμμετοχή για τον 20ο Logicom Cyprus Marathon;

Λίγες μέρες έμειναν για τη διεξαγωγή του Logicom Cyprus Marathon που φέτος γιορτάζει την επετειακή 20ή διοργάνωση του στην Πάφο.

 


Article featured image
Article featured image

Η Logicom Public Ltd θα είναι για ακόμα μια φορά ο επίσημος μεγάλος χορηγός της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018.


Ο Logicom Cyprus Marathon είναι ο αρχαιότερος Μαραθώνιος στην ιστορία της Κύπρου.


Φέτος, αναμένεται ότι θα υποδεχθεί πέραν των 2,500 δρομέων από 50 διαφορετικές χώρες και οι συμμετοχές στην εκδήλωση έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Η διαδρομή του Μαραθωνίου αρχίζει από την πανέμορφη Πέτρα του Ρωμιού με τερματισμό στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους σημεία ανεφοδιασμού υγρών σε όλη τη διαδρομή, καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα και υγιεινά εδέσματα στο χώρο τερματισμού, ενώ οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει επιπρόσθετες εκπλήξεις, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα του θεσμού.

Ο CFO & Deputy Managing Director του Ομίλου Logicom, Ανθούλης Παπαχριστοφόρου, εξήρε τη διοργάνωση, δηλώνοντας: «Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε τον Logicom Cyprus Marathon να αναπτύσσεται χρόνο με τον χρόνο από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά δανείζουμε το όνομα της Logicom σε αυτό το υψηλού επαγγελματισμού, διεθνές, πολυπολιτισμικό αθλητικό γεγονός. Η Logicom ανυπομονεί να τρέξει δίπλα σε δρομείς από όλο τον κόσμο με τη δική της ομάδα που έχει καταρρίψει το ρεκόρ με σχεδόν 400 συμμετοχές. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε επισκέπτες από τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει το όμορφο μεσογειακό νησί μας».

Ο Σταύρος Κακουρίδης, Race Director του Logicom Cyprus Marathon, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε πέραν των 2,500 δρομέων που θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ιστορικά και ειδυλλιακά τοπία της Κύπρου, αρχίζοντας από την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Είναι μια μέρα που ενώνει ανθρώπους από περισσότερες από 50 χώρες για να γιορτάσουν το ανθρώπινο πνεύμα με ένα δραστήριο και υγιή τρόπο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία. Είναι τιμή μας που έχουμε τη Logicom ως συνεργάτη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά - η αφοσίωσή τους μας έδωσε την απαραίτητη στήριξη ώστε να αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα».

O Logicom Cyprus Marathon είναι αφιερωμένος στον Στέλιο Κυριακίδη, ο οποίος καταγόταν από την Πάφο και κέρδισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946. Το επίτευγμα του είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσει δωρεές από τους Αμερικανούς και επέστρεψε στην -χτυπημένη από τον πόλεμο- Ελλάδα με 250.000 δολάρια και δύο πλοία γεμάτα από προμήθειες σε τροφές, ρουχισμό και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε το www.logicomcyprusmarathon.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ