Κυκλοφορεί χάρτης με τους παχύσαρκους της Ευρώπη [μέσα και η Κύπρος]

Δεν τα πήγαμε άσχημα.

 


Article featured image
Article featured image

Θεωρητικά, εάν λάβουμε υπόψη τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνουμε και συμπεριλαμβανομένων και των πολύ συχνών εορταστικών συναθροίσεων που έχουμε, η θέση της Κύπρου σε αυτό το χάρτη θα έπρεπε να ήταν αρκετά χειρότερη.

Ωστόσο σύμφωνα με το χάρτη που δημοσίευσε η σελίδα historynutshell.com με τα ποσοστά των παχύσαρκων στη Γηραιά Ήπειρο, η θέση μας δεν είναι κακή, αλλά σίγουρα επιδέχεται βελτίωσης.

Όπως φαίνεται από τον χάρτη, το υψηλότερο ποσοστό παχύσαρκων στην Ευρώπη κατέχει η Τουρκία με 32,10%, ενώ αντίθετα το χαμηλότερο η Βοσνία και Ερζεγοβίνη με ποσοστό 17,90%. 

Η Κύπρος βρίσκεται κάπου στη μέση της κατάταξης με το ποσοστό παχυσαρκίας να φτάνει το 21,80%. Στη γείτονα Ελλάδα το ποσοστό αγγίζει το 24,90% που αντιστοιχεί στο ¼ του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

 



 



Για να δείτε το χάρτη σε μεγένθυνση πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ζητούν αφαίρεση του Άντριου από τη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Article featured image

Ένας καλόγερος του Μεσαίωνα είχε ανακαλύψει τον κομήτη του Χάλεϊ, 600 χρόνια νωρίτερα

Article featured image

Γιατί η στυφή γεύση ξυπνά και γυμνάζει τον εγκέφαλό μας