Όλοι μιλάνε (και ποστάρουν) για το όπλο του Ιβάν Σαββίδη

Στο ’90 του ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο δικέφαλος του Βορρά πέτυχε γκολ, το οποίο όμως στη συνέχεια, μετά από υπόδειξη του επόπτη, ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης ακύρωσε.

 


Article featured image
Article featured image

Κάπου εκεί μπήκε η ταφόπλακα στο ματς.

Ανάμεσα στα πολλά που είδαμε ήταν και το όπλο με το οποίο εισέβαλε στο γήπεδο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος μάλιστα από τους μπράβους του.

Έπειτα από δύο ώρες διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια και αφού το παιχνίδι δεν άρχισε ποτέ, ο διαιτητής το διέκοψε οριστικά, οπότε θα δοθεί όπως όλα δείχνουν στα αθλητικά δικαστήρια.

Από εκείνη την ώρα και έπειτα, όλοι πόσταραν και έγραφαν για την εικόνα με τον Σαββίδη στο γήπεδο και το όπλο στη μέση. Εικόνες (με παράγοντες που μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους), που όπως αναφέρει και ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Πιο κάτω μερικά από τα όσα αναρτήθηκαν σε Facebook και Twitter:

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Πάντως, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, με την κυβέρνηση να σκέφτεται σοβαρά να διακόψει το πρωτάθλημα της Super League, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Βασιλειάδης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ