«Θεούληδες» τουρίστες κάθισαν σε ταβέρνα και πήραν μαζί τάπερ με το φαγητό τους

Τουλάχιστον παρήγγειλαν μερικά μπουκάλια με νερό εμφιαλωμένο.

 


Article featured image
Article featured image

Θα μπορούσαν βέβαια να ζητήσουν νερό από τη βρύση και να μη χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα, αλλά, μάλλον, σκέφτηκαν να τονώσουν λίγο την τοπική οικονομία.

Μπορεί να ακούγεται αδιανόητο, ωστόσο σε αντίθεση με το ελληνικό mentality, το πιο πάνω περιστατικό δεν ξενίζει και τόσο άλλους λαούς.

Μια παρέα 6 τουριστών, που επέλεξε τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για τις διακοπές τους, άφησαν το στίγμα τους πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους αφού έγιναν viral είδηση στην τοπική κοινωνία και στη συνέχεια στο πανελλήνιο.

Η εν λόγω παρέα λοιπόν, κάθισε σε μία ταβέρνα στην περιοχή όταν  όμως έφτασε η ώρα της παραγγελίας, ο σερβιτόρος έμεινε με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας το θέαμα. 

Σύμφωνα με το fonien.gr, όλοι τους άνοιξαν τις σακούλες που είχαν μαζί τους και έβγαλαν τις κλασσικές αλουμινένιες συσκευασίες με φαγητό, ζητώντας από τον σερβιτόρο ένα μπουκαλάκι νερό για τον κάθε έναν. Χουβαρντάδες.

 



Φαίνεται ότι οι τουρίστες είχαν πάρει το φαγητό από το μπουφέ του ξενοδοχείου τους, το οποίο είχαν προπληρώσει, το οποίο ήθελαν όμως να απολαύσουν έξω στον καλό καιρό.

 

Με πληροφορίες από gazzetta.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ