Ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία εφημερίδας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ και σκότωσε 5 άτομα

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018- όπως τις είδε η CITY.



 

Πολύνεκρη επίθεση ενόπλου σε εφημερίδα στο Μέριλαντ

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία εφημερίδας στην Πολιτεία του Μέριλαντ των ΗΠΑ, όταν άγνωστος εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία, από τους πυροβολισμούς έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ενώ ο αριθμός των τραυματιών -σύμφωνα με αναφορές- φτάνει τους 20. 

Η επίθεση σημειώθηκε στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας «Capital Gazzete» στην Αννάπολις, όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εφημερίδας. 

Η Αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. Όπως ανακοίνωσε, νωρίτερα, το γραφείο του Σερίφη, έχει συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του, ενώ τα κίνητρά του παραμένουν αδιευκρίνιστα. Η αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν, ακόμη, ότι ο ένοπλος χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο.







 

Το χρυσό της Ελένης Αρτυματά στους Μεσογειακούς 

Βραδιά περηφάνιας και συγκίνησης η χθεσινοβραδινή για την Κύπρια αθλήτρια Ελένη Αρτυματά στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα. Η αθλήτρια εξασφάλισε το χρυσό, καταγράφοντας παράλληλα ιστορικά ρεκόρ.





 

Ξεκινά σήμερα η κατάταξη των νεοσυλλέκτων της κλάσης 2018 

Αρχίζει από σήμερα η κατάταξη των νεοσυλλέκτων και της κλάσης 2018, με την κατάταξη να συνεχίζεται έως στις 6 Ιουλίου. Σήμερα καλούνται επίσης και οι προερχόμενοι από αναβολή για λόγους υγείας, των κλάσεων 1991 και νεότερων που γεννήθηκαν σε οποιαδήποτε επαρχία ή στο εξωτερικό και δεν έχουν περατώσει τη βασική τους εκπαίδευση.

Η κατάταξη θα συνεχιστεί από Δευτέρα 2 Ιουλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Λάρνακας καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία, της κλάσης 2018, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ,Ο,Π και Ρ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ