Σεξομολογήσεις #403: «Ζω με μιαν κατά συρροή ψεύτισσα γυναίκα»

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου,

Καταρχάς σου ζητώ να με συγχωρέσεις για την ορθογραφία μου. Πήρα κι εγώ το θάρρος να σου γράψω. Είμαι με την αρραβωνιαστικιά μου περίπου 6 χρόνια. Στην αρχή ήταν όλα καλά και ρόδινα. Εμετακομίσαμε μαζί, εμάθαμε ο ένας τα χούγια του άλλου και αντιμετωπίζαμε τα πάντα μαζί. Μέχρι εδώ καλά. Τον τελευταίο 1 χρόνο η κοπελιά άρχισε να μου λέει ψέματα, πολλά ψέματα. Στην αρχή, έλεεν μου ότι πιάννει πιο πολύν μισθό. Εγώ όμως έβλεπα το statement της τράπεζάς της, και δεν εκαταλάβαινα γιατί μου έλεεν ψέματα για ένα τόσο ασήμαντο πράμα. Στην συνέχεια μου είπε ότι έπιασε προαγωγή, αλλά μαθαίνω που τρίτους ότι αποκλείεται επειδή η εταιρία δεν επήαιννε καλά τζαι μάλλον θα έκλειε. Και το κερασάκι στην τούρτα, είναι όταν την απέλυσαν και δεν μου το είχε πει, αλλά εσηκώνετουν κάθε πρωί και έφευγε για τη δουλειά της για να μην καταλάβω ότι την απέλυσαν. Δηλαδή, έπαιζε θέατρο αντί να μου μιλήσει. Όταν το κατάλαβα (μετά από λίγες εβδομάδες) της μίλησα και μαλώσαμε. Στην αρχή δεν το επαραδέχετουν, αλλά μετά που την επίεσα, μου τα παραδέχτηκε ούλλα με τη δικαιολογία ότι δεν ήθελε να μου το πει επειδή θα την ‘έκρινα’ και θα έπεφτε που τα μάθκια μου. Είμαστε 5 χρόνια μαζί τζαι λαλεί μου έτσι κουβέντα. Έχασα πάσα εμπιστοσύνη. Anw συχωρώ την, πάμε παρακάτω, αλλά επιφυλακτικά.

Τσουπ στο μήνα βρίσκει άλλην δουλειά τζαι πάλε λαλεί μου ψέματα για το μισθό τζαι ότι είπαν της ότι εν πολλά καλή τζαι εν να της δώσουν προαγωγή τζαι τζαι τζαι ψέματα ψέματα ψέματα, ότι έστειλαν το CV της σε μιαν άλλη εταιρία πιο καλή με πιο πολλά λεφτά επειδή εν πολλά καλή τζαι εν να αλλάξει δουλειά τζαι τα ψέματα δεν σταματούν... Η εμπιστοσύνη μου τζαι η υπομονή μου εχάθηκαν. Αφού πιάννω το statement που τους κάδους των αχρήστων για να τσεκάρω αν μου λαλεί ψέματα. Είμαι παρανοϊκός; Τζαι λαλεί μου ψέματα ότι πιάννει 1500 ευρώ παραπάνω απ’ όσα πιάννει. Εν έχουμε θέμα με τα λεφτά. Εν είχαμε ποττέ έτσι θέματα. Φυλάουμε λλία μαζί τζαι έχει ο καθένας τα δικά του στο λοαρκασμό του, τζαι έχουμε τα αυτοκινητούθκια μας και οι 2, διούμε μαζί στο νοίκι τζαι μεινίσκουν μας για να πάμε τζαι διακοπές τζαι για δωρούθκια - εν μας λείφκεται τίποτε. Εν καταλάβω τι έπαθε. Έγινε αγνώριστη πλέον... Πέραν αυτού, τα μικρά ψέματα που την πιάνω να μου λαλεί, εξοργίζουνμαι ακόμα περισσότερο. Είπε μου ότι έκοψε το τσιάρο, αλλά, συνέχεια βλέπω πακέτα μες την τσάντα της και μέσα στο αυτοκίνητό της.  Εμίλησα της πολλές φορές τζαι το πράμα πάντα οδηγεί σε αδιέξοδο. Έχει πολλές βδομάδες που το σκέφτουμαι. Εν μιλώ σε φίλους/οικογένεια επειδή εν μου αρέσκει. Αλλά σκέφτουμαι πολλά σοβαρά ότι πρέπει να τελειώσουμε... Αγαπώ την, τζαι τζείνη αγαπά με, αλλά που τη στιγμή που συνεχίζει να μου λέει ψέματα ξενερώνω πάρα πολλά...

Please help!

A.Κ

 



Πριν σου αντακώσω φίλε μου, οφείλω να σου πω ότι όντως έστειλες το πιο ανορθόγραφο κείμενο EVER! Εδιόρθωσά το όμως όσο καλλίτερα εμπορούσα, γιατί αρέσκουν μου τα ορθογραφημένα κείμενα.

Το λοιπόν… Έχουμε και λέμε: αγαπάς μιαν κοπέλα που τους βασικούς κανόνες σεβασμού και αγάπης δεν τους ακολουθεί και δεν σου τους προσφέρει. Το να σου λαλεί ψέματα, το να σε περιπαίζει, το να σε έχει δεδομένο και το να σε βάλλει στην διαδικασία να την υποπτεύεσαι και να την κατασκοπεύεις (αφού ξέρεις τι έχει μέσα η τσάντα της), επέτρεψέ μου να σου πω ότι σε κάμνει στα μάθκια μου μακάκα. Μα σίουρα αγαπά σε σιόρ; Εν τούτο το πράμα αγάπη οξά εκμετάλλευση; Το ότι εσύ την αγαπάς εκατάλαβά το! Αλλά αξίζει τόση αγάπη; Κάμε λλίο πίσω τζαι σούστην νάκκο. Μεν της δείχνεις τόση τυφλή υποταγή και εμπιστοσύνη. Το να συνεχίζει να σε παραμυθιάζει, πάει να πει ότι σε θεωρεί ευκολόπιστο, δεδομένο τζαι με πιο απλήν κυπριακήν ότι παίρνει σε τζαι φέρνει σε. Έτσι ζωή τζαι έτσι ‘αγάπη’ να σου λείπει. Εν μου φατσάρεις μαννός, ούτε είσαι. Ούλλα καταλάβεις τα, τζαι ούλλα καταγράφεις τα. Απέδειξε ότι έχεις αρχ… δια τζαι επιβλήθου της. Κόψε της την φόρα τζαι μάθε την να σε σέβεται τζαι να σου λαλεί τζαι να μοιράζεται μόνο αλήθκειες. Τα μουσκουρούθκια κομμένα. Αν θέλει να μοιράζεστε μαζί την ζωή σας όπως μοιράζεστε τον χώρο που μένετε, τότε ας είναι ντόμπρα και ειλικρινής.

Μα ρε παιδί μου να ανέχεστε έτσι μακακίες, πραγματικά έρκεται μου να κουτουλλώ την κκελέ μου πάνω στον τοίχο. Άλλο πράμα να αγαπώ και να ανέχομαι ή να συμβιβάζομαι σε κάποια πράγματα που επιβάλλονται για να αντέξει η σχέση μου με αξιοπρέπεια, κι άλλο να αγαπώ και να ακούω και να δέχομαι παραμύθκια της χαλιμάς τζαι παραμυθκιάσματα που μυθομανείς τζαι ψεύτες.

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ