Είσαι έτοιμος για το ΦΕΓΓΑΡΟΣ 2018; [αυτοί θα βρεθούν φέτος εκεί]

Δέκα μόλις μέρες πριν την έναρξή του, το φεστιβάλ Φέγγαρος είναι έτοιμο να παρουσιάσει ένα συναρπαστικό μουσικό τριήμερο με τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της σύγχρονης διεθνούς μουσικής σκηνής, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, δίπλα από τη θάλασσα.

 


Article featured image
Article featured image

Το πρόγραμμα για τις σκηνές Field και Playground που θα φιλοξενήσουν συνολικά 22 σχήματα και DJ από όλο τον κόσμο, την Πέμπτη 2, Παρασκευή 3, και Σάββατο 4 Αυγούστου, βρίσκεται πιο κάτω.

Η προπώληση εισιτηρίων τελειώνει την 1η Αυγούστου, αλλά εισιτήρια θα πωλούνται και στην είσοδο. Οι τιμές των εισιτηρίων στην προπώληση είναι €21.50 το μονοήμερο και €37.50 το τριήμερο, ενώ στην είσοδο θα πωλούνται στις τιμές των  €25 το μονοήμερο και €45 το τριήμερο.

Για διευκόλυνση της πρόσβασης στο φεστιβάλ, η διοργάνωση έχει ετοιμάσει ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook με τίτλο «Share a ride», όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ή να προσφέρουν μεταφορικό μέσο για το τριήμερο. 

Στην ίδια σελίδα θα βρίσκονται και όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει το κοινό, όπως πληροφορίες σχετικά με τους χώρους στάθμευσης, τα βραχιολάκια εισόδου (wristbands), καθώς και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ. Μείνετε συντονισμένοι!

 



 

Εισιτήρια/Πληροφορίες: www.fengaros.com

Προπώληση:  €21.50 Mονοήμερο / €37.50 Tριήμερο

Στην Είσοδο (εάν δεν εξαντληθούν): €25 Mονοήμερο / €45 Tριήμερο

Tοποθεσία: Δημοσιογραφικό Χωριό, Περβόλια, Kύπρος

Presenter: Μπύρα Carlsberg

Θεσμικοί Χορηγοί: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού / Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου

Χορηγοί Επικοινωνίας: Popaganda.gr / Parathyro.politis.com.cy

Υποστηρικτής: Ένωση Συντακτών Κύπρου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ