Πώς βγάζεις από μέσα σου το τέρας;

Η ανάρτηση που ακολουθεί, είναι κατάλληλη για όλους.

 


Article featured image
Article featured image

Με νέα επικοινωνιακή προσέγγιση το γνωστό ενεργειακό ποτό SHARK Energy Drink αλλάζει τον τρόπο αντίληψης που η νέα γενιά είχε για τον κόσμο και τον εαυτό της, προωθώντας την ελευθερία της έκφρασης και την προσωπικότητά της.

Πιο ώριμο πλέον το διεθνές brand, δεν μένει μόνο στο κλασικό του σλόγκαν «Bring out the Beast», αλλά προχωρά ένα βήμα περαιτέρω, στο «How Do You Bring Out Your Beast?», καλώντας τους λάτρεις του ποτού να βρουν τον τρόπο να απελευθερωθούν μέσα από την προσωπική προσέγγιση, την ελευθερία της έκφρασης, την επιλογή και την πολυμορφία.

Το SHARK Energy Drink εμπνέει, προωθεί και παροτρύνει τον καταναλωτή να εκφράζεται με οποιονδήποτε τρόπο θέλει, ενθαρρύνει τη μουσική, το χορό, το βίντεο, την τέχνη, το τατουάζ, το γκράφιτι, τον αθλητισμό, με στόχο να ενισχύσει την ατομικότητα και την ελευθερία έκφρασης, δημιουργίας κι απελευθέρωσης, σ’ ένα κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Οι καταναλωτές του SHARK Energy γίνονται οι πρωταγωνιστές αυτού του νέου κόσμου. Δεν καταναλώνουν απλώς ένα ενεργειακό ποτό, αλλά αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Το SHARK Energy δηλαδή, δεν παρέχει μόνο ενέργεια, αλλά ενθαρρύνει τη διασκέδαση, εμπνέει κι επιτρέψει στον καθένα να αναδείξει τον καλύτερό του εαυτό μέσα από τον δικό του πάντα τρόπο, όπως ο ίδιος επιθυμεί, χωρίς αναστολές.

Freedom 

Self-Expression 

Diversity 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ