Στις 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει διαμαρτυρία για την αποφυλάκιση παιδεραστή με προεδρική χάρη

Εδώ λέμε μπράβο Ευθύμιε.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία Αρχείου 

 

Το τι προηγήθηκε το γνωρίζουμε και το τι ειπώθηκε το ακούσαμε. Το θέμα είναι το τι γίνεται απ’ εδώ κι έπειτα.

Ο ΠτΔ, με ανακοίνωσή του είπε «sorry λάθος» και ότι θα το διορθώσει την επόμενη φορά. Ο Δίπλαρος από την άλλη, είπε «μπράβο καλά κάνατε» και ότι ήταν μια ευκαιρία για να βγει το λάθος στην επιφάνεια και να το χτυπήσουν στη ρίζα του.

Επειδή, όμως, τα πιο πάνω είναι λίγο πολύ λόγια του αέρα τα οποία το πολύ σε 1 εβδομάδα θα ξεχαστούν, μια ομάδα ευσυνείδητων πολιτών –πολλοί απ’ αυτούς γονείς- διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του παιδεραστή με προεδρική χάρη και την επιστροφή του χωρίς επίβλεψη, στην ίδια γειτονιά που ζει το θύμα του.

«Ως γονείς και ως κοινωνία διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απονομή προεδρικής χάρης σε άτομο καταδικασθέν για σεξουαλικής φύσης αδικήματα εις βάρος ανηλίκου. Θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η μηδενική ανοχή της Πολιτείας απέναντι σε αυτά τα άτομα, οι ποινές θα πρέπει να είναι αυστηρότατες και να εξαιρούνται της δυνατότητας για απονομή προεδρικής χάρης, παρά το ότι αυτή αποτελεί συνταγματικό προνόμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Επιπλέον, απαιτούμε όπως η Πολιτεία λαμβάνει τα δέοντα μέτρα για προστασία των θυμάτων με την αποφυλάκιση των καταδικασθέντων…».

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, μαζευόμαστε έξω από το προεδρικό μέγαρο για μια ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ