Εκβίαζαν εκπαιδευτικό στη Λευκωσία με ροζ βίντεο αποσπώντας της 120 χιλιάδες ευρώ

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Στη φυλακή Κύπρια μάνα και γιος για κύκλωμα κοκαΐνης

Ποινή φυλάκισης επέβαλε Δικαστήριο στην Βρετανία στην Κύπρια Χελεν Κατσιγιάννη και στον γιο της, Γιώργο Πικούνη οι οποίοι εμπλέκονταν όπως διαφάνηκε σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και κρακ το οποίο είχε κέρδη πάνω από 300 χιλιάδες λίρες.

Όπως αναφέρει το BBC εγκέφαλος του κυκλώματος ήταν ο γιος ο οποίος είχε μετακομίσει από την Βρετανία στην Πύλα, προκειμένου να ελέγχει το κύκλωμα δίνοντας εντολές μέσω τηλεφώνου στην μητέρα του, η οποία σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα έπαιρνε καθημερινά πτήσεις προκειμένου να παραδίδει «πακέτα».

Το Δικαστήριο επέβαλε 8 χρόνια ποινή φυλάκισης στον 29χρονο Πικουνη, 3.5 χρόνια στην 67χρονη μητέρα του και 6 χρόνια σε άλλο συνεργό τους από το Plymouth.

Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.

 

 

 

Εκβίαζαν εκπαιδευτικό με ροζ βίντεο αποσπώντας της 120 χιλιάδες ευρώ  

​Θύμα κυκλώματος φαίνεται πως έπεσε για 7 ολόκληρα χρόνια γυναίκα εκπαιδευτικός. Η γυναίκα κατήγγειλε την υπόθεση στα τέλη του Αυγούστου, ωστόσο το μαρτύριό της φαίνεται πως ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια.

Τότε άρχισε να συνομιλεί στο MSN με δυο άνδρες, όταν άρχισε να λαμβάνει απειλητικά sms από τρίτο άνδρα ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο το οποίο θα δημοσιοποιήσει. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν πρωταγωνίστησε ποτέ σε κάτι τέτοιο, ωστόσο υπό τον φόβο ότι θα πέσει θύμα κάποιας κατασκευής ενός τέτοιου βίντεο, υπέκυπτε στους εκβιασμούς και έδινε ότι της ζητούσαν. Συνολικά τις απέσπασαν περιουσία πάνω από 120 χιλιάδες.

 Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.

 

 

 

Ζητά συγγνώμη ο κληρικός που χούφτωσε την Αριάνα Γκράντε

Ο Ιερέας ο οποίος τέλεσε την κηδεία της Θρύλου της Σόουλ Αρίθα Φράνκλιν και βρέθηκε στο στόχαστρο γιατί ήταν πολύ διαχυτικός με την βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του. Ο Τσάρλς Ελις ο Γ` δέχτηκε σφοδρές κριτικές γιατί στην κηδεία της Φράνκλιν  `χούφτωσε` το στήθος της νεαρής τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε και τελικά απολογήθηκε όταν φωτογραφίες του έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Η νεαρή Αριάνα τραγούδησε μαζί με άλλους συναδέλφους της στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν την Παρασκευή στο Ντιτρόϊτ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ