Ο Πέτρος (με καταγωγή από Κύπρο) και ο Telly άλλαξαν τη ζωή ενός 16χρονου

Ένας έφηβος από την Ισπανία αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για τη σεξουαλικότητά του αφότου άρχισε να ακολουθεί την καθημερινότητα ενός γκέι ζευγαριού στο Instagram.

 


Article featured image
Article featured image

Η συγκινητική επιστολή που ο Άλεξ είχε αποστείλει στο σάιτ Guys Like U ανέφερε πως το γκέι αγόρι από την Ισπανία, το οποίο ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά του στην ηλικία των 12 ετών, εμπνεύστηκε από τα post του γκέι ζευγαριού που άρχισε να ακολουθεί και κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει θαρραλέο come out.

 

 




Συγκινηθήκαμε όταν διαβάσαμε την ιστορία του Άλεξ. Για μας είναι πρότυπο, επειδή κατάφερε να βγει από μια τόσο σκοτεινή φάση και να συνειδητοποιήσει ότι οι φίλοι και η οικογένειά του μπορούν να τον βοηθήσουν.




 

Πιο κάτω αυτούσια η επιστολή του 16χρονου Άλεξ:

 

«Είχα γνωρίσει ένα αγόρι που μου άρεσε πολύ και αρχίσαμε να βγαίνουμε. Συναντιόμασταν κρυφά στην αρχή, επειδή δεν ήμουν έτοιμος να πω σε κανέναν ότι είμαι γκέι και ντρεπόμουν. Συχνά ένιωθα τόσο δυστυχισμένος και φοβισμένος γι’ αυτό, που σκεφτόμουν ότι ήθελα να πεθάνω. Πίστευα ότι το να είσαι γκέι είναι κακό και ανησυχούσα ότι, όταν το μάθαιναν η οικογένεια και οι φίλοι μου, θα σταματούσαν να με αγαπούν.

Φαίνονταν τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και ήθελα πραγματικά να ζήσω αυτό που είχαν. Μου άλλαξαν τη ζωή και με ενέπνευσαν, επειδή με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι ένα ζευγάρι αντρών μπορεί να είναι αποδεκτό χωρίς να θεωρείται ότι κάνει κάτι κακό».

 

Τότε όμως ο Alex άρχισε να ακολουθεί στο Instagram ένα γκέι ζευγάρι που ζει στο Λονδίνο, τον Πέτρο (@petros_sp, με καταγωγή από την Κύπρο) και τον Telly (@sold_a_telly).

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


Category is: Tutu realness #petrissi #pride

A post shared by sold_a_telly | Cyprus (@sold_a_telly) on




 

«Φαίνονταν τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και ήθελα πραγματικά να ζήσω αυτό που είχαν. Μου άλλαξαν τη ζωή και με ενέπνευσαν, επειδή με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι ένα ζευγάρι αντρών μπορεί να είναι αποδεκτό χωρίς να θεωρείται ότι κάνει κάτι κακό».

 

Έτσι ο Alex αποφάσισε να κάνει come out στην οικογένειά του. Η μητέρα του το πήρε καλά, όμως ο πατέρας του που κατάγεται από παραδοσιακό χριστιανικό περιβάλλον αντέδρασε. Ωστόσο, ο Alex δεν μετανιώνει για την αποκάλυψή του.

 

«Νιώθω άλλος άνθρωπος. Είμαι χαρούμενος, περήφανος γι’ αυτό που είμαι και ανυπομονώ να ζήσω μια όμορφη ζωή με τον φίλο μου, ταξιδεύοντας και κάνοντας σπορ. Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως και αυτό επειδή είδα online δύο ερωτευμένα αγόρια».

 




 


 

 


 

 



 

 

 


 

 


 

 

 


Guess who barely left the apartment today? #petrissi

A post shared by sold_a_telly | Cyprus (@sold_a_telly) on




 

O Πέτρος και ο Telly σχολίασαν στο GayStarNews την ιστορία του Alex: «Συγκινηθήκαμε όταν τη διαβάσαμε. Για μας είναι πρότυπο, επειδή κατάφερε να βγει από μια τόσο σκοτεινή φάση και να συνειδητοποιήσει ότι οι φίλοι και η οικογένειά του μπορούν να τον βοηθήσουν.

Μας τιμά που τον βοηθήσαμε κι εμείς (ακόμα και έμμεσα) και ευχόμαστε ότι η ιστορία του Alex θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους για να καταλάβουν ότι η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι κακό».


Πηγή: lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ