Χλεύασαν το βίντεο της με τον χορό και αυτή απάντησε επαναλαμβάνοντάς τον στο Κογκρέσο

Το βίντεο της Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές που έγινε viral.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για την 29χρονη πολιτικό των Δημοκρατικών, τη μικρότερη σε ηλικία στο αμερικανικό κογκρέσο.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter με το όνομα AnonymousQ ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο δείχνει την 29χρονη Κορτές, σε ακόμη μικρότερη ηλικία -μαθήτρια Λυκείου ή φοιτήτρια εκείνη την εποχή- να χορεύει στην οροφή ενός κτιρίου.

Το βίντεο αυτό τη δείχνει να αναβιώνει τη σκηνή του χορού σε μια ταινία του 1980, το «The Breakfast Club», όπου πέντε μαθητές με εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο θα ανακαλύψουν κοινά σημεία, όταν τεθούν υπό κράτηση όλοι μαζί.

 


 

Το σύντομο βίντεο συνοδευόταν από την λεζάντα: «Αυτή είναι η αγαπημένη κομμουνίστρια της Αμερικής, ενώ συμπεριφέρεται ως ανόητη που είναι».

Ορισμένοι πίστευαν ότι αυτό το παλιό βίντεο με την Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές, να χορεύει ξέφρενα θα αμαύρωνε την εικόνα της. Ωστόσο δεν κατάφεραν κανένα πλήγμα στη δημοτικότητά της. Οι χρήστες του Διαδικτύου όχι μόνο δεν άρχισαν να τη χλευάζουν, αλλά δήλωσαν μαζικά ότι συγκινήθηκαν από αυτήν την «αξιολάτρευτη» πλευρά της.

«ΕΠΕΙΓΟΝ: ένα βίντεο εξαιρετικά επιβλαβές μόλις αναρτήθηκε και... συγγνώμη, λυπάμαι, είναι απλά η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές που χορεύει» ειρωνεύτηκε μια χρήστης του Twitter.

Η νεαρή πολιτικός δήλωσε από την πλευρά της ότι χαίρεται, καθώς το χορευτικό ταλέντο της αναγνωρίστηκε και στην προσπάθεια χλευασμού της απάντησε δημοσιεύοντας ένα νέο βίντεο, όπου χορεύει αυτή τη φορά έξω από το γραφείο της στο Κογκρέσο.

 


 

«Δεν είναι φυσιολογικό για τους εκλεγμένους αξιωματούχους να έχουν τη φήμη ότι ξέρουν να χορεύουν καλά κι είμαι ευτυχισμένη που είμαι μία εξ αυτών» σημείωσε η Κορτές στο The Hill. «Δεν εξεπλάγην που οι Ρεπουμπλικάνοι μπορούν να πιστεύουν ότι το να διασκεδάζουμε θα μπορούσε να μας μειώσει το κύρος ή να μας καταστήσει παράνομους» συμπλήρωσε η ίδια, γνωστή για την επικριτική στάση της απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

 


 

Η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές, μια Νεοϋορκέζα από μητέρα Πορτορικανή και πατέρα Αμερικανό, αναδείχθηκε τους τελευταίους μήνες σε αστέρι της αριστερής πτέρυγας του Δημοκρατικού Κόμματος και είναι το νεαρότερο σε ηλικί μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ