«Ευχαριστώ τον Σατανά για την έμπνευση…»

Ο αναπάντεχος ευχαριστήριος λόγος ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες που έκανε αίσθηση. 

 


Article featured image
Article featured image

Είθισται, σε μεγάλες διοργανώσεις και δη σε βραβεύσεις, όλοι όσοι παίρνουν κάποια διάκριση ή βραβείο να ευχαριστούν οικογένεια, φίλους και το Θεό.

Κάποιοι το κάνουν, άλλοι πάλι όχι, ωστόσο κανείς μέχρι σήμερα δεν θέλησε να ευχαριστήσει τον Σατανά για το βραβείο που πήρε. Κανείς μέχρι σήμερα, καθώς ο γνωστός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, ανεβαίνοντας στο βήμα για να παραλάβει το βραβείο Χρυσής Σφαίρας στην κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του ως Ντικ Τσέινι για την ταινία Vice, ο Μπέιλ εκτός από τους συνεργάτες τους και όσους βοήθησαν στην ταινία, ευχαρίστησε και τον Σατανά.

«Σατανά σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για το πώς να παίξω το ρόλο αυτό» είπε ο Μπέιλ με το βραβείο στα χέρια μολονότι, όπως είπε, η σύζυγός του τον είχε συμβουλεύσει να πει όσο το δυνατόν λιγότερα γιατί θα όσο περισσότερα έλεγε τόσα περισσότερα προβλήματα θα είχε.

 



Ο αναφορά του στον Σατανά, βεβαίως δεν έμεινα αναπάντητη, καθώς ο Σατανάς απάντησε στον Μπέιλ μέσω Twitter, γράφοντας «παρακαλώ πολύ Κρίστιαν Μπέιλ».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ