Κουρέας – θεότητα φτιάχνει τρίγωνο του «play» σε πελάτη του, αφού του έδειξε βίντεο με κούρεμα

Ο άνθρωπος έκανε αυτό που είδε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

 


Article featured image
Article featured image

Σε όλους έχει τύχει κατά καιρούς να δούμε ένα κούρεμα στο internet και να θέλουμε να κάνουμε το ίδιο στο δικό μας κεφάλι και δεν έχει τίποτα κακό όλο αυτό. Το πρόβλημα προκύπτει όταν ο κουρέας σου δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία και άλλα του δείχνεις εσύ, άλλα καταλαβαίνει αυτός.

Όπως ο κουρέας της πιο κάτω είδησης ο οποίος θεώρησε ότι το κούρεμα που του έδειχνε ο πελάτης του, περιλάμβανε και το τρίγωνο του play και φρόντισε να το σχεδιάσει και από τις δύο πλευρές για να υπάρχει ομοιομορφία.

 



Όλα ξεκίνησαν όταν ο πελάτης πήγε στο ραντεβού με τον κουρέα προετοιμασμένος, έχοντας δηλαδή μαζί του ένα βίντεο με το ακριβές κούρεμα που ήθελε, προκειμένου να το δείξει στον κουρέα του. Πολύς κόσμος καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους αν θέλει πχ ένα πολύ συγκεκριμένο κούρεμα του Snik και ο κουρέας δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος.

Εκεί προέκυψε η σύγχυση: Αντί να δείξει στον κουρέα του ένα screenshot από το βίντεο, ο πελάτης απλά έκανε pause, με αποτέλεσμα να ξεμείνει στην οθόνη το τεράστιο τριγωνικό σύμβολο του play. Όχι ότι είχε κάποια σημασία αυτό για τον 100% επαγγελματία κουρέα, ο οποίος όχι απλά δεν προβληματίστηκε, αλλά ενσωμάτωσε το τρίγωνο στην κόμμωση του πελάτη του.

Για να υπάρχει μάλιστα μια συμμετρία στο όλο κατασκεύασμα, ο κουρέας προχώρησε στην κατασκευή δύο τριγώνων, ένα στην κάθε πλευρά του κεφαλιού. Το περιστατικό ανέβηκε από τον blogger ‘Tianxiu Bot’ στις 30 Δεκεμβρίου στο Weibo, το οποίο είναι κάτι σαν Κινεζικό Twitter και έγινε viral, με δεκάδες χιλιάδες σχόλια, like και share.

 



 

Με πληροφορίες από Luben


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ