4 kinky πληροφορίες για τον ακροδεξιό ευρωβουλευτή που συμμετείχε σε γκέι όργιο

Το «karma is a bitch» στην καλύτερη εκδοχή του.

Article featured image
Article featured image

Από χθες αποτελεί τη viral είδηση της ημέρας καθώς ο ακροδεξιός Ούγγρος ευρωβουλευτής καταπατώντας όλες τις «αρχές» και τις «αξίες» του, βρέθηκε να συμμετέχει σε γκέι όργιο στις Βρυξέλλες, εν μέσω, μάλιστα, αυστηρών απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας.

Πέραν, όμως, της παραβίασης των κανονισμών - το παράνομο πάρτι διεξήχθη στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών το βράδυ της Παρασκευής και συμμετείχαν τουλάχιστον 25 άτομα- ο József Szájer, όπως αποδείχτηκε παραβίασε και την ίδια του την ιδεολογία καθώς η εκλογή του στηρίχθηκε στην ακραία ομοφοβία σε τέτοιο σημείο που είχε πρωτοστατήσει στη σύνταξη του ομοφοβικού νόμου που συντάχθηκε στην Ουγγαρία.

szajer_jozsef_vogt.jpg


Με τη δημοσιοποίηση της είδησης διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες είδαν το φως, ωστόσο 4 ήταν αυτές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και απέδειξαν περίτρανα το στερεότυπο που θέλει τους ακραία ομοφοβικούς ανθρώπους να είναι επί της ουσίας βαθιά καταπιεσμένοι σεξουαλικά.

- Φανατικός εχθρός της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου (πιάστηκε σε σεξουαλικά όργια με άλλους 25 άντρες)

- Φανατικός υπέρμαχος του νόμου και της τάξης (όταν εισέβαλε η αστυνομία προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο με ποσότητα ναρκωτικών επάνω του).

- Φανατικός πολέμιος του κομμουνισμού, τον οποίο χαρακτήριζε ως απολυταρχικό σύστημα, αλλά υπηρετούσε το πιο απολυταρχικό καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Παρασημοφορημένος από τη βασίλισσα της Αγγλίας με το παράσημο του Τάγματος των Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, το οποίο απεικονίζει έναν αλυσοδεμένο μαύρο τον οποίο πατάει στο λαιμό ένας λευκός.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ο Ούγγρος ευρωβουλευτής József Szájer ανακοίνωσε την παραίτησή του γράφοντας: «Οι ειδήσεις στον βελγικό τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και – καθώς δεν είχα ταυτότητα – δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής. Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση και οδήγησε στο σπίτι. Δεν χρησιμοποίησα ναρκωτικά. Προσφέρθηκα στην αστυνομία να κάνει μια άμεση δοκιμή, αλλά δεν το έκαναν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι «έκσταση», αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.

Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνη από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται. Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου.

Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, στους συναδέλφους μου, στους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου στο φόντο των 30 ετών αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην το επεκτείνουν στην πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή στην πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ)».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ