Η ελληνική εφημερίδα, που μηνύει ο ‘Ερτογαν, απαντά με νέο πρωτοσέλιδο

Άραγε, ποια θα είναι η συνέχεια.

Article featured image
Article featured image

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του τουρκικού πρακτορείου, Anadolu, για τη μήνυση κατά ελληνικής εφημερίδας, που κατέθεσε ο Ταγίπ Έρτογαν, εξ αιτίας προσβλητικού εξωφύλλου, η εφημερίδα Δημοκρατία επανήλθε με νέο πρωτοσέλιδο-απάντηση στην κίνηση Ερτογάν.

Στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα ρίχνει το γάντι στον Τούρκο Πρόεδρο, απαντώντας στο νέο-οθωμανικό παραλήρημα, όπως το χαρακτηρίζει, με τη φράση του βασιλιά των Σπαρτιατών Λεωνίδα, Μολών Λαβέ.

Η εφημερίδα κάνει ευθείες αναφορές σε ισχυρά μέλη της τουρκικής κυβέρνησης, λέγοντας πως στοχοποιούνται συνεργάτες της, αλλά και η ίδια η εφημερίδα.

119973419_3187554474676274_7545951570886425443_o.jpg

Να σημειώσουμε πως η Ελληνική Κυβέρνηση, μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, στήριξε την ελευθερία του λόγου και την ανεξαρτησία των Τύπου, τονίζοντας, ωστόσο, πως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι ύβρεις και η έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν ξένο ηγέτη, είναι ανεκτά και επικροτούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η (εξαιρετική) παρέμβαση στην πινακίδα του Ισραηλινού πολιτικού Αϊζενκότ

Article featured image

Οι μικροοργανισμοί που μπορεί να «κρύβονται» στα πινέλα του μακιγιάζ

Article featured image

Ανακαλύφθηκαν λείψανα μαμούθ μετά την υποχώρηση της στάθμης του Δούναβη