«Hentai», «Lesbian», «Milf» και «Bisexual Male»

Αυτά (και άλλα πολλά) αναζητήσαμε στο Pornhub το 2021.

Article featured image
Article featured image


Το Pornhub δημοσιοποίησε πριν από μερικές μέρες τα γενικά στατιστικά της χρονιάς, μεταξύ των οποίων τις δημοφιλείς κατηγορίες, τις χώρες στις οποίες η πλατφόρμα έχει τη μεγαλύτερη κινητικότητα, τους πιο αγαπητούς πορνοστάρ, αλλά και τις προτιμήσεις των ανδρών και γυναικών που τείνουν να επισκέπτονται το σάιτ.

Σε γενικές γραμμές, ο μέσος όρος που παραμένουν οι χρήστες στο site μειώθηκε περίπου κατά μισό λεπτό σε σχέση με πέρυσι και πλέον είναι στα 9 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Η Lana Rhoades είναι, για ακόμα μια χρονιά, η αγαπημένη πορνοστάρ των χρηστών, ενώ οι όροι Hentai και Japanese ήταν αυτοί που αναζητήθηκαν περισσότερο για φέτος. Οι αναζητήσεις, επίσης, που όρισαν τη χρονιά, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Pornhub, είναι το Hentai, αλλά και οι Romance, Group Sex, Fitness και Swapping.

Επίσης, ανάμεσα στις trending αναζητήσεις ήταν και αυτές που ξεκινούσαν με το «how to…» -«how to squirt» / «how to suck dick», κ.λπ- τάση την οποία ο Δρ Stacy Friedman αποδίδει στο ενθαρρυντικό γεγονός ότι πλέον οι άνθρωποι νιώθουν πιο άνετα να εξερευνήσουν τρόπους βελτίωσης της σεξουαλικής τους ζωής, η οποία παύει να αποτελεί ταμπού.



Πάμε να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά στα βασικά


Οι όροι που αναζητήθηκαν περισσότερο

Ο όρος που αναζητήθηκε περισσότερο από τους χρήστες της πλατφόρμας είναι το «Hentai» -με απλά λόγια ιαπωνικό πορνό σε κόμικ- εκθρονίζοντας το περσινό νούμερο ένα που ήταν το «Japanese». Οι όροι «Lesbian» και «Milf» διατήρησαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, ενώ τη φετινή πεντάδα των δημοφιλέστερων όρων προς αναζήτηση έκλεισε η λέξη «pinay» που σημαίνει τη γυναίκα από τις Φιλιππίνες.

mostsearchedterms.png




Αγαπημένες πορνοστάρ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πληθωρική Lana Rhoades διατήρησε τον «θρόνο» της, ακολουθούμενη από την Abella Danger, την Eva Elfie, τη Riley Reid και τη Mia Malkova.

mostsearchedpornstar.png




Οι
top 20 χώρες που επισκέφθηκαν τη σελίδα

Πρώτες για ακόμα μια χρονιά ήταν οι ΗΠΑ, ακολουθούμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, τη Γαλλία και την Ιταλία που κλείνει πανηγυρικά την πεντάδα. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η Κύπρος δεν είναι μέσα στην πρώτη εικοσάδα.

top20countries.png




Οι αγαπημένες κατηγορίες των χρηστών

Για δεύτερη χρονιά το Ιαπωνικό παραμένει πρώτο στις καρδιές (και όχι μόνο) των χρηστών, ενώ ακολουθούν το «Λεσβιακό», «Ebony», «Hentai», «Milf» και «Anal». Το «threesome», όπως διαβάζουμε, κέρδισε επίσης έδαφος, κλείνοντας τη δεκάδα, ενώ ανάμεσα στις κατηγορίες, των οποίων η δημοτικότητα ανέβηκε (κατακόρυφα) είναι οι «Female Orgasm», «Outdoor», «Bisexual Male» και «Big Ass».

mostviewedcategories.png




Άνδρες – Γυναίκες

Η κατηγορία «Japanese» παρέμεινε η πιο δημοφιλής στους άνδρες, ενώ πιο αγαπητή για τις γυναίκες ήταν η κατηγορία «Lesbian». Η κατηγορία «Threesome» κατετάγη 4η για τις γυναίκες και 10η για τους άνδρες. Οι άντρες παρακολουθούν τις κατηγορίες «Ebony» και «Transgender» περισσότερο από τις γυναίκες, οι οποίες συγκριτικά με τους άντρες βλέπουν περισσότερο κατηγορίες όπως «Scissoring», «Solo Male» και «Pussy Licking».

womenmen.png



Γιατί, όμως, το pussy licking, scissoring και fingering porn είναι τόσο δημοφιλή ανάμεσα στις γυναίκες; Σύμφωνα με τη Niki Davis-Fainbloom, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εστίαση στη γυναικεία απόλαυση. Αναφέρει χαρακτηριστικά, «Είναι λογικό οι γυναίκες να απολαμβάνουν να βλέπουν το γλείψιμο του αιδοίου, το scissoring και το fingering περισσότερο από τους άντρες, επειδή ‘ανάβουμε’ βλέποντας πορνό που εστιάζει στην ευχαρίστησή μας. Όταν το επίκεντρο είναι η γυναικεία απόλαυση, είναι εύκολο να μπούμε στη θέση των κυριών που σαφώς περνούν καλά. Οι περισσότερες γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό από τη διείσδυση χωρίς διέγερση της κλειτορίδας και συχνά είναι κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών που έχουμε οργασμό. Ως αποτέλεσμα, είναι λογικό να απολαμβάνουμε την παρακολούθηση πορνό που αντικατοπτρίζει την απόλυτη ευχαρίστησή μας».


Οι πιο δημοφιλείς (γυναικείες) αναζητήσεις

Η Lana Roades ήταν η πιο δημοφιλής πορνοστάρ στις γυναίκες για 3η χρονιά, ακολουθούμενη από την Abella Danger και τον Jordi El Nino Polla.

mostsearchedforwomen.png



Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά στατιστικά εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ