Το Netflix ανακοίνωσε την τιμή του πακέτου με τις διαφημίσεις

Πόσες διαφημίσεις αναμένεται να παίζουν ανά ώρα και πόση διάρκεια θα έχουν.

Article featured image
Article featured image


Το Netflix ανακοίνωσε ότι λανσάρει τον Νοέμβριο το νέο πακέτο συνδρομής, που θα κοστίζει λιγότερο και θα έχει διαφημίσεις.

Η Κύπρος δεν είναι ανάμεσα στις χώρες στις οποίες θα είναι αρχικά διαθέσιμο το «Basic with Ads», αν και η πλατφόρμα σχεδιάζει να το λανσάρει ευρύτερα στη συνέχεια. Οι 12 χώρες- στις οποίες το πακέτο θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου- είναι οι: Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Μεξικό, Ισπανία, Βρετανία και ΗΠΑ.

netflix-basic-with-ads-times_city.png



Στις ΗΠΑ η συνδρομή του πακέτου με τις διαφημίσεις θα είναι διαθέσιμη από τις 3 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 6,99 δολάρια. Στον Καναδά θα κοστίζει 5,99 δολάρια, στην Αυστραλία 6,99, ενώ στη Βρετανία η συνδρομή του Basic with Ads θα είναι 4,99 λίρες.

Σε αυτό το πακέτο κατά μέσο όρο θα προβάλλονται 4-5 διαφημίσεις την ώρα, διάρκειας 15 ή 30 δευτερολέπτων, τις οποίες οι συνδρομητές δεν θα μπορούν να παραλείψουν. Θα προβάλλονται πριν ή κατά τη διάρκεια μιας ταινίας ή σειράς.

Ένας περιορισμένος αριθμός ταινιών και σειρών δεν θα είναι διαθέσιμες για αυτούς τους συνδρομητές, λόγω περιορισμών για την αδειοδότηση, ζήτημα στο οποίο εργάζεται η πλατφόρμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix. Επίσης, οι συνδρομητές αυτού του πακέτου δεν θα μπορούν να κατεβάσουν σειρές ή ταινίες.



Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ