Χριστίνα, τι εννοείς ότι επικοινωνείς τηλεπαθητικά με νεκρά και ζωντανά ζώα;

Η Κύπρια animal communicator στην πρώτη της συνέντευξη εξηγεί πώς ακριβώς πετυχαίνει να επικοινωνεί με κάθε είδους ζώο (ήμερο ή άγριο).

Article featured image
Article featured image


Με τη Χριστίνα μιλήσαμε για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, όταν τυχαία έπεσε στα χέρια μας ένα από τα flyer της, στο οποίο ισχυριζόταν ότι μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με ζώα. Μιας και η όλη φάση μάς κίνησε το ενδιαφέρον, τής είχαμε ζητήσει τότε να μιλήσει με τρία ζώα, το ένα εκ των οποίων ήταν μια νεκρή χελώνα, η Λόλα.

Το αποτέλεσμα μάς έκανε εντύπωση, αφού οι κηδεμόνες των ζώων περιέγραψαν πως καθώς διάβαζαν τις απαντήσεις της Χριστίνας, ένιωσαν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, αναφέροντας παράλληλα πως η σχέση τους με τα ζώα τους είχε δυναμώσει.


Έτσι, θελήσαμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτήν τη «μυστικιστική» διαδικασία και ζητήσαμε από τη Χριστίνα να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις, την εμπειρία της, αλλά και το πώς οδηγήθηκε σε αυτόν τον «δρόμο».

Η γραφίστρια και κηδεμόνας δύο σκύλων μάς λεει πως είδε ένα βίντεο το 2015, το οποίο άλλαξε ολόκληρη την κοσμοθεωρία της και εν τέλει την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

«Είδα ένα βίντεο – το οποίο αξίζει να δει ο καθένας – στο οποίο μια κοπέλα επικοινωνούσε τηλεπαθητικά με έναν πάνθηρα. Ενθουσιάστηκα όταν είδα την επικοινωνία με τον πάνθηρα και σκέφτηκα αμέσως πως ήταν κάτι που ήθελα να κάνω κι εγώ. Ωστόσο αυτή ήταν μια σκέψη της στιγμής, η οποία με ενθουσίασε και μετά την άφησα», λέει η Χριστίνα, η οποία πλέον είναι διατεθειμένη να αφήσει τα πάντα και να ασχοληθεί με μια συνεδρία επικοινωνίας με ζώα όταν της ζητηθεί.



Δύο χρόνια μετά από αυτήν τη σκέψη, καθώς έπαιρνε βόλτα τους σκύλους της στο δάσος λέει πως θυμήθηκε τι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει. «Αφυπνίστηκε ξανά αυτή η σκέψη μέσα μου και ξεκίνησα διαδικτυακά μαθήματα για να μάθω πώς να επικοινωνώ κι εγώ τηλεπαθητικά με ζώα», αναφέρει.

Το 2020, πέθανε η σκυλίτσα της, κάποιος έβαλε δηλητήριο στο δάσος κι εκείνη το έφαγε. Έτσι μια από τις πρώτες σκέψεις της Χριστίνας ήταν πως έπρεπε να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να επικοινωνήσει με τη νεκρή πλέον σκυλίτσα της και να μάθει τι έγινε.

«Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα μια σύναξη με άτομα που ασχολούνταν με την τηλεπαθητική επικοινωνία με ζώα κι εκεί συνάντησα και τη δασκάλα μου, με την οποία κάνω μαθήματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο», μάς λέει η Κύπρια animal communicator, η οποία προσθέτει πως η τηλεπαθητική επικοινωνία με ζώα είναι μια επικοινωνία που έχουμε όλοι έμφυτη.

«Γεννιόμαστε γνωρίζοντας τη γλώσσα που ονομάζεται τηλεπάθεια και στην πορεία την ξεχνάμε».



Ο όρος τηλεπάθεια περιγράφει τη μεταβίβαση πληροφοριών από απόσταση, χωρίς τη μεσολάβηση ανθρώπινων αισθητικών οργάνων ή σωματική αλληλεπίδραση και αυτή είναι η «γλώσσα» ή «ικανότητα» που η Χριστίνα αλλά και πολλοί άλλοι πιστεύουν πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε έμφυτη όταν γεννιόμαστε αλλά αποδυναμώνεται όταν μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τον λόγο ως μέσο επικοινωνίας.

«Με τα ζώα έχουμε συνέχεια τηλεπαθητική επικοινωνία. Όταν για παράδειγμα θυμηθούμε ξαφνικά ότι ξεχάσαμε να τους βάλουμε φρέσκο νερό και πλησιάσουμε το μπολ τους είναι ήδη εκεί και περιμένουν. Αυτό γίνεται συνήθως επειδή λάβαμε τηλεπαθητικά το μήνυμα που μάς έστειλαν», αναφέρει και προσθέτει πως είμαστε συνέχεια σε επικοινωνία ο ένας με τον άλλο [ζώα και άνθρωποι], απλώς δεν το ξέρουμε.


Μπορείς να μάς εξηγήσεις ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείς για να έρθεις σε τηλεπαθητική επικοινωνία με τα ζώα;

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με ένα ζώο, είτε αυτό είναι κατοικίδιο είτε ζει στην άγρια φύση. Απλά ρωτάς και παίρνεις απάντηση. Κάποιοι μπορεί να σου πουν πως χρειάζεσαι φωτογραφία και ότι πρέπει να βλέπεις τα μάτια του ζώου για να επικοινωνήσεις μαζί του, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Χρειάζεται αρκετή πρακτική για να μάθεις να διαχωρίζεις πότε ο νους βγάζει δικές του ιστορίες και πότε είναι το ον με το οποίο προσπαθείς να επικοινωνήσεις. Με την πρακτική μαθαίνεις να ξεχωρίζεις τι από αυτά που «βλέπεις» ή «ακούς» έρχονται από το ον και ποια είναι από το μυαλό σου.

Υπάρχουν δύο τρόποι επικοινωνίας. Ο πρώτος τρόπος είναι κάνοντας ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν με «ναι» και «όχι». Για παράδειγμα αν ρωτήσεις τον σκύλο σου αν σε αγαπά θα «πάρεις» μια απάντηση και το πιο πιθανόν αυτή η απάντηση να είναι «ναι». Μια άλλη ερώτηση που μπορείς να κάνεις είναι «πεινάς;», εκεί πρέπει να προσέξεις τι θα «ακούσεις», είναι «ναι» ή «όχι»;

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνεις μια ερώτηση της οποίας η απάντηση είναι πιο περίπλοκη. Σε αυτήν την περίπτωση εγώ έχω ένα σημειωματάριο και κάθομαι με ένα στυλό και γράφω την απάντηση που λαμβάνω. Κάποτε μπορεί να είναι μια πρόταση και άλλες φορές μπορεί να είναι σελίδες.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να λάβεις την επικοινωνία οι οποίοι συνδέονται με τις 5 αισθήσεις του σώματος. Στα αγγλικά είναι γνωστοί ως Clairaudience, Clairsentience, Clairvoyance κτλ.

«Τα ζώα μας είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί μας, αυτό που χρειάζεται να μάθουμε εμείς, είναι να τα ακούμε».



Μπορείς να επικοινωνήσεις και με άλλα όντα πέραν των ζώων;

Φυσικά! Μπορείς να επικοινωνήσεις με τα δέντρα, τη φύση, τα έντομα και τα θαλασσινά όντα.


Με τους ανθρώπους μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο; Επικοινωνία χωρίς της χρήση του λόγου δηλαδή.

Ναι μπορείς, ουσιαστικά το να μιλήσεις με έναν άνθρωπο τηλεπαθητικά είναι πολύ παρόμοιο με το να επικοινωνείς με ένα ζώο. Είναι σαν να παίρνεις αυτό το άτομο τηλέφωνο για να το ρωτήσεις κάτι. Αν θέλει να σου απαντήσει στην ερώτησή σου, απλούστατα θα λάβεις τηλεπαθητικά μια απάντηση, αν όχι τότε δεν θα λάβεις κάτι.

Μια φίλη μου, δασκάλα, μού ζήτησε αν μπορούμε να μιλήσουμε σε έναν μαθητή της που είχε δυσκολίες στο σχολείο. Στο επόμενο μάθημα με την τάξη του Animal Communication, ζήτησα από την ομάδα να επικοινωνήσουμε μαζί του. Έτσι του μιλήσαμε τηλεπαθητικά για το τι τον προβλημάτιζε και τον εμψυχώσαμε.

Την επόμενη μέρα και για αρκετό καιρό μετά, ήταν αλλαγμένος, το πρόσεξε και η δασκάλα του μάλιστα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσεις με ένα ζώο ή γενικά με τη φύση και να μην ειπωθεί κάτι για την αγάπη».



Ποιο ήταν το πιο «περίεργο» μήνυμα που έλαβες από κάποιο ζώο;

Μίλησα με μια ηλικιωμένη σκυλίτσα, η οποία ήταν στις τελευταίες ημέρες της ζωής της. Η κηδεμόνας της ανησυχούσε πολύ και ήθελε πολύ να μείνει, σε σημείο που μου είπε να της ζητήσω να μείνει εν ζωή για ακόμη έναν χρόνο. Εξήγησα λοιπόν στη σκυλίτσα ότι ο άνθρωπός της θα μετακόμιζε στη Λάρνακα και ότι θα έμενε δίπλα στη θάλασσα και θα μπορούσαν να πηγαίνουν βόλτα εκεί και ότι θα της αρέσει.

Η σκυλίτσα είχε σταματήσει να τρώει και όντως ήταν έτοιμη να φύγει αλλά όταν τη ρώτησα αν θέλει να αρχίσει να τρώει για να δείξει στην κηδεμόνα της ότι θέλει να μείνει εν ζωή γύρισε, με είδε και μετά είδε το μπολ με το φαγητό της και πήγε και έφαγε. Το επόμενο πρωί όταν ήρθα σε επικοινωνία μαζί της μού είπε πως είχε αλλάξει στάση ζωής και ήθελε να παραμείνει στη ζωή.


Υπάρχει κάποιο μήνυμα που επαναλαμβάνεται από διαφορετικά ζώα;

Ναι, η αγάπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσεις με ένα ζώο ή γενικά με τη φύση και να μην ειπωθεί κάτι για την αγάπη. Είτε θα νιώσεις απέραντη αγάπη, είτε θα ακούσεις να σου λέει πως σε αγαπά. Είναι ένα μήνυμα που θέλει να μεταδώσει ολόκληρο το ζωικό βασίλειο και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία.


Νωρίτερα μάς είπες πως μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά με τα ζώα και τη φύση.

Ναι, είναι κάτι που έχουμε έμφυτο και το ξεχάσαμε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να θυμηθούμε τον τρόπο.

Για αρχή θα ήταν καλό να επικοινωνείς με τα κατοικίδιά σου ή με ζώα που επισκέπτονται το σπίτι σου. Μπορείς να ξεκινήσεις με το να λες στο ζώο σου πού θα πας πριν φύγεις από το σπίτι και πόση ώρα θα λείπεις ή αν είσαι εκτός σπιτιού και θες να δεις πώς νιώθει μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου, να το φέρεις στο μυαλό σου και να του πεις «Γεια σου, τι κάνεις; πώς είσαι;».

Έτσι θα αρχίσεις σιγά σιγά να μαθαίνεις πώς να λεκτικοποιείς αυτά που θέλεις να του πεις και θα αρχίσεις να παρατηρείς πώς σου απαντά. Τα ζώα μας είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί μας, αυτό που χρειάζεται να μάθουμε εμείς, είναι να τα ακούμε.


Γιατί ποιο λόγο μπορεί κάποιος να ζητήσει συνεδρία με έναν animal communicator;

Ένας έμπειρος animal communicator μπορεί να προσφέρει διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ζώα και τη φύση, όπως για παράδειγμα να σε βοηθήσει να βρεις το χαμένο σου ζωάκι -αν και είναι δύσκολο και δεν πετυχαίνουν πάντα όλες οι προσπάθειες - δεν βλάπτει να δοκιμάσεις.

Σίγουρα δεν υπόσχομαι ότι μπορώ να εντοπίσω και να φέρω πίσω το ζώο κάποιου, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και ίσως οι συγκυρίες να μάς επιτρέψουν να τα καταφέρουμε.

Ένας animal communicator μπορεί επίσης να συνεργαστεί με κάποιον κτηνίατρο για να τον βοηθήσει να εντοπίζει πιο εύκολα και γρήγορα καταστάσεις που δεν μπορούν να εντοπιστούν με άλλες αναλύσεις.


Η Χριστίνα και πολλοί άλλοι animal communicators λαμβάνουν μέρος σε ένα πρόγραμμα το οποίο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας δωρεάν. Λαμβάνει χώρα μια φορά τον μήνα, συνήθως το πρώτο Σάββατο γύρω στις 18:00 -19:00 ώρα Κύπρου και κατά τη διάρκειά του συζητούν για ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί (π.χ. η φτώχεια ή η εκπαίδευση), στη συνέχεια έρχονται σε τηλεπαθητική επικοινωνία με τη φύση, τα ζώα ή και τα δέντρα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

animal-communication-flyer-new-3_city.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ