Παρατηρείτε κάτι περίεργο σε αυτά τα τέσσερα (κυπριακά) γατιά;

Tip: ψάχνουν κάποιο άτομο που θα τα αγαπήσει και θα τους προσφέρει στέγη.

Article featured image
Article featured image

Η φωτογράφισή τους έγινε πριν μερικές ημέρες και όπως φαίνεται από τις πόζες που πήραν, θα μπορούσαν χωρίς υπερβολή να είναι οι απόλυτοι influencer, καθώς και τα τέσσερα στήθηκαν με χάρη και άνεση στο φακό, χωρίς ίχνος άγχους και ντροπής, παρότι ήταν η πρώτη τους φορά.

Τα 4 αυτά αδερφάκια πριν περίπου 2 μήνες βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα από τη μητέρα τους, λίγο μετά τη γέννησή τους, σε πολύ κακή κατάσταση. Και παρότι ήταν νηστικά και εξαντλημένα, η φροντίδα και η αγάπη που πήραν, τα έφεραν στην κατάσταση που είναι σήμερα.

Τα τέσσερα μικρά αδέρφια αυτή τη στιγμή ψάχνουν για σπίτι, καθώς το άτομο που τα φρόντιζε μέχρι τώρα, δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να τα τεκνοθετήσει, λόγω έλλειψης χώρους και παρουσίας ακόμη 3 γάτων στο ίδιο σπίτι. Οπότε η CITY αποφάσισε να βοηθήσει στην προσπάθεια να βρεθεί ένα ή περισσότερα σπίτια που θα αγαπήσουν πραγματικά, θα φροντίσουν ουσιαστικά και θα προσφέρουν στέγη σε αυτά τα πολύ χαριτωμένα γατιά. Όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν, μέσω messenger, στο Facebook account που ακολουθεί.

Να σημειωθεί πως τα γατάκια χαρίζονται και δεν υπάρχει ουδεμία οικονομική συναλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ