Φρίκη στην Ελλάδα: 53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι για 50 ευρώ

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν αποτροπιασμό.

Article featured image
Article featured image


Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης μαθήτριας στον Κολωνό από έναν 53χρονο άνδρα που είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του κοριτσιού όσο και της μητέρας του.

O 53χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης και διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση το ανήλικο κορίτσι, ενώ παράλληλα την εξέδιδε έναντι αμοιβής και σε άλλα άτομα, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. 

Σημειώνεται πως ο 53χρονος είχε γνωρίσει τη 12χρονη από τη μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο κατάστημα δούλευε περιστασιακά και η 12χρονη προκειμένου να βοηθά οικονομικά την πολυμελή οικογένεια της. Η ανήλικη μαθήτρια έχει ακόμη οκτώ αδέρφια και η οικογένειά της αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σοκαριστική ιστορία ήρθε στο φως μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό. Είχε προηγηθεί επίσκεψη της 12χρονης σε φιλικό σπίτι, όπου ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα, με το παιδί να προχωρά στις φρικτές αποκαλύψεις.

53xronos-kolonos.jpg



Τι ερευνούν οι αρχές για τη σοκαριστική υπόθεση στον Κολωνό

Όπως έγινε γνωστό από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 53χρονος βίαζε τη 12χρονη και μάλιστα κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του σε βίντεο, τα οποία στη συνέχεια ανέβαζε σε ιστότοπο στο διαδίκτυο, αναζητώντας πελάτες για το παιδί - οι ηλικίες των οποίων ήταν μεταξύ 30 και 50 ετών. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη γύριζε μόνη της, κατόπιν έντονων πιέσεων του 53χρονου, κάποια βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο, τα οποία τού έστελνε και στη συνεχεία αυτά χρησιμοποιούνταν από τον ίδιο για την εύρεση πελατών. Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει για τον αδιανόητο εφιάλτη που ζούσε.

Εκτός από τον 53χρονο, έχει συλληφθεί και ένας 42χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στο να βρεθούν και άλλα πρόσωπα, που πιστεύεται ότι είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

Οι δύο άνδρες αναμένεται αύριο να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με τη σε βάρος τους δικογραφία. Ο 53χρονος πάντως, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως θέλουν να τον καταστρέψουν.


Για κάθε ραντεβού, 50 με 70 ευρώ…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ, ενώ κάποιες φορές η αμοιβή άγγιζε και τα 100 ευρώ. Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η 12χρονη μαθήτρια φέρεται να είχε «συναντήσει» περισσότερους από δέκα πελάτες, εκ των οποίων κάποιοι της είχαν πει «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις». Οι βιασμοί γίνονταν είτε σε ένα δωμάτιο, είτε μέσα σε αυτοκίνητα, χωρίς το κοριτσάκι να μπορεί να προσδιορίσει την περιοχή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.


Η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω -κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ