Σεξομολογήσεις #599: «Βρήκα βίντεο με τους γονείς μου να κάνουν σεξ»

Στην αποθήκη του παλιού τους διαμερίσματος, η ετικέτα σε μια κασέτα έγραφε «Απόρρητο» και τού κίνησε την περιέργεια. Αλλά, όπως λέει και η λαϊκή σοφία, η περιέργεια ενίοτε «σκοτώνει».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Αν μου το έλεεν κάποιος τούτο το πράμα θα τον έφκαλα πελλό. Αλλά καλά λένε πως όσα περιπαίζεις, τα λούζεσαι. Η ανακάλυψη έγινε προ εβδομάδων, όταν αποφάσισα να μετακομίσω στο διαμέρισμα που είχαμεν, πριν χτίσουμε το σπίτι μας. Το διαμέρισμα ήταν των παππούδων μου τζαι, όταν επαντρεύτηκαν οι γονείς μου, εδώσαν τους τo για να μείνουν εκεί, ώσπου να κάμουν το σπίτι μας. Παρόλο που έχουμε φύγει από το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια, ήμουν 8 όταν εφύγαμεν, τζαι τωρά είμαι 32, τζαι παρότι το διαμέρισμα είχαμέν το στο ενοίκιο, είχαμεν κρατήσει την αποθήκη του διαμερίσματος γιατί δεν ήθελεν η μητέρα μου να φορτώσει το νέο σπίτι με τόσα πράματα, οπότε άφησέν τα εκεί. Πρόσφατα λοιπόν, όταν αποφάσισα να μετακομίσω εγώ στο διαμέρισμα, αποφάσισα να ανοίξω την αποθήκη να δω τι έχει μέσα που παλιά έπιπλα, ίσως κάτι που θα μπορούσα να ξαναφέρω στη ζωή, ξέρεις, vintage καταστάσεις. Anw, ανάμεσα σε παλιά έπιπλα, κάσιες τζαι χαλιά, ήβρα μια κάσια με κασέτες, τις παλιές του βίντεο. Του γάμου τους, γιορτές νηπιαγωγείων, δημοτικών. Ο παπάς μου είχεν αγοράσει μια που τες πρώτες κάμερες που εκυκλοφορήσαν τότε στο παζάρι τζαι ετράβαν τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα όμως. Σε μια κασέτα η ετικέτα έγραφε ΑΠΟΡΡΗΤΟ και φυσικά εκίνησέ μου την περιέργεια. Ενεκάτωσα, ήβρα το παλιό μας βίντεο, ένωσά το στην τηλεόραση την παλιά -απίστευτο πόσα πράματα μπορεί να κρατήσει ένας άνθρωπος που το παρελθόν- τζαι έβαλα την κασέτα να παίξει. Ανάθεμα στην ώρα, κατάρα στη στιγμή. Καλά λαλούν πως η περιέργεια σκοτώνει. Ο παπάς μου τζαι η μάμμα μου να κάμνουν σεξ on camera, στο δωμάτιο δίπλα που το δικό μας. Έκλεισά το σχεδόν αμέσως τζαι εκαταχώνιασα την κασέτα πίσω στην αποθήκη, αλλά έσιει που τότε εν μπορώ να το φκάλω που το μυαλό μου.



Εναλλακτικά θα μπορούσε να ήταν σενάριο ταινίας, αλλά είναι πραγματική σκηνή από τη ζωή σου και ομολογώ όχι και η καλύτερη. Σαφώς και όλοι ξέρουμε πως οι γονείς μας κάνουν σεξ, και έχουν ή είχαν ερωτική ζωή, αλλά το να το βλέπουμε με τα μάτια μας και δη με αυτόν τον τρόπο, σαφώς δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα. Από την άλλη όμως, εκτός από γονείς σου είναι δύο άνθρωποι -πολύ νέοι τότε- που εξερευνούσαν την ερωτική τους ζωή και πειραματίζονταν με καινούργιες εμπειρίες και αυτό είναι καλό. Δεν λέω να κάτσεις να δεις την ταινία, είναι κάτι πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο, πόσω δε μάλλον όταν αφορά τους γονείς, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως πρέπει να το πάρεις πιο χαλαρά και cool, γιατί προφανώς έχεις δύο πολύ προοδευτικούς γονείς που απολάμβαναν την ερωτική τους ζωή, πιθανόν να την απολαμβάνουν ακόμα, οπότε τα υπόλοιπα δεν έχουν και τόση σημασία. Άσε λοιπόν την κασέτα εκεί που ανήκει, στο παρελθόν και εστίασε στη δική σου ζωή.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ