Η Madonna θέλει να συναντήσει τον Πάπα για να συζητήσουν «σημαντικά θέματα»

Η περίεργη σχέση της Μαντόνα με το Βατικανό ξεκίνησε πίσω στο 1989.

Article featured image
Article featured image


Νέο «χτύπημα» από την Madonna, η οποία μετά την μακρά ιστορία προσβολής της Καθολικής εκκλησίας που έχει, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο για να συζητήσουν το θέμα.

Σε ανάρτησή της την Πέμπτη (05/05) στα social media, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ έγραψε: «Γεια σας ποντίφικα Φραγκίσκε - Είμαι καλή Καθολική. Ορκίζομαι! Βασικά δεν ορκίζομαι! Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου. Θα ήταν δυνατό να συναντηθούμε μια μέρα για να συζητήσουμε κάποια σημαντικά θέματα; Με έχουν αφορίσει τρεις φορές. Δεν μου φαίνεται δίκαιο. Με εκτίμηση Madonna».



Η περίεργη σχέση της Madonna με την εκκλησία άρχισε το 1989 με το βίντεο κλιπ του «Like a Prayer», στο οποίο φαίνονταν φλεγόμενοι σταυροί ενώ υπήρχε ερωτική απεικόνιση του Χριστού. Αποτέλεσμα ήταν να απαγορευτεί από το Βατικανό.



Ακολούθησε το 1990 η περιοδεία της «Blond Ambition», στην οποία συμμετείχαν χορεύτριες ντυμένες καλόγριες. Μάλιστα τότε ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β΄ είχε κάνει λόγο για «ένα από τα πιο σατανικά σόου στην ιστορία της ανθρωπότητας». Το 2006 η Madonna δέχτηκε για ακόμη μία φορά «πυρά» από την εκκλησία, καθώς σε συναυλία στη Ρώμη έστησε μια εικονική σταύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ