Άνδρας πήγε στην εκκλησία για βάφτιση και τελικά παντρεύτηκε

Ντυμένος με ένα απλό παντελόνι και ένα πουκάμισο πήγε στην εκκλησία ως νονός και έφυγε ως γαμπρός.

Article featured image
Article featured image


Το περασμένο Σάββατο, 18 Ιουνίου, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά της Κρήτης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του flashnews.gr, η Ιουλία Βροντάκη, σύζυγος του επιχειρηματία τουρισμού Μανώλη Μανατάκη, με πολιτικό γάμο, είπε στον άντρα της πως θα ήταν νονά στη βάφτιση ενός παιδιού σε ένα τοπικό εκκλησάκι. Τον ενημέρωσε πως αυτή θα πήγαινε από νωρίς στο μυστήριο και ότι εκείνος μπορούσε να τη συναντήσει αργότερα.

Ντυμένος με ένα απλό παντελόνι και ένα πουκάμισο, ο επιχειρηματίας τουρισμού ξεκίνησε για την εκκλησία, ενώ δεν γνώριζε πως κατά την άφιξή του θα τον υποδεχόταν η σύζυγός του ντυμένη νύφη και θα του έλεγε «Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας».

gamos-pige-gia-nonos-efige-gampros-3_city.jpg
Φωτογραφία: Flashnews.gr



Μάλιστα, η Ιουλία κρατούσε στα χέρια της μια ανθοδέσμη, την οποία έδωσε στον Μανώλη λέγοντάς του «πάρε και την ανθοδέσμη να μου τη δώσεις για το τυπικό της υπόθεσης», ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα οι καλεσμένοι φώναζαν τον ιερέα «για να μην φύγει ο γαμπρός».

Στο «κόλπο» ήταν και οι κουμπάροι του ζευγαριού Αντώνης και Αγγελική Καλαμαρίδη καθώς και οι καλεσμένοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις.

gamos-pige-gia-nonos-efige-gampros-12_city.jpg
Φωτογραφία: Flashnews.gr



Έτσι αντί για βάφτιση έγινε γάμος και ο νονός έφυγε από την εκκλησία ως…γαμπρός.

Να σημειωθεί πως η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη, η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ