Το boucles project γιορτάζει τα δύο χρόνια ζωής του με ένα μεγάλο giveaway

Ο διαγωνισμός #ichooseboucles τρέχει από τις 2 μέχρι τις 14 Ιουνίου στη σελίδα του Boucles Project στο Instagram.

Article featured image
Article featured image


To curlshop που έχει αγαπηθεί από το κυπριακό κοινό για την καινοτόμα προσέγγισή του στην περιποίηση των σγουρών και κυματιστών μαλλιών, γιορτάζει τα δεύτερά του γενέθλια και σε συνεργασία με την Revamp Professional Cyprus δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό νικητή να κερδίσει 3 δώρα συνολικής αξίας €279.


Συμμετέχοντας στο giveaway #ichooseboucles, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε:

1) Επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Revamp Professional 2400W με φυσούνα, σύστημα Ιονισμού, Progloss™ εξαιρετικά λεία έλαια – Κερατίνη, Argan και Καρύδα για απόλυτη απαλότητα και ελαχιστοποίηση της ζημιάς από την υπερβολική θερμότητα, αξίας €149.

2) Δωροκουπόνι αξίας €100 από το boucles project.

3) Εξατομικευμένη συμβουλευτική Curl Diagnosis με την ομάδα του boucles project μέσω video call για διάγνωση των αναγκών των μαλλιών σας, πρόταση προϊόντων και παροχή πρακτικών συμβουλών για την κατάλληλη χρήση τους, αξίας €30.

Ο διαγωνισμός #ichooseboucles τρέχει από τις 2 μέχρι τις 14 Ιουνίου στη σελίδα του Boucles Project στο Instagram, όπου μπορείτε να βρείτε όρους συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες.



boucles project – Τόλμησε το φυσικό

Tο απόλυτο ηλεκτρονικό κατάστημα για κυματιστά μέχρι πολύ σγουρά μαλλιά συνεχίζει την ανοδική του πορεία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πελατών του τόσο για τα ποιοτικά, φυσικά προϊόντα που διαθέτει και την οικολογική του συνείδηση, όσο και για τις πληροφορίες σχετικά με την περιποίηση των σγουρών μαλλιών που χαρίζει απλόχερα. Δημιουργημένο εν μέσω covid από μια σγουρομάλλα η οποία ήθελε να προσφέρει στο κυπριακό και ελληνικό κοινό υψηλής ποιότητας Curly Girl Method εγκεκριμένα brands, το boucles project αποτελεί μονόδρομο για κάθε σγουρομάλλα/η που θέλει να φοράει τα μαλλιά της/του φυσικά με περηφάνια και αυτοπεποίθηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ