Σεξομολογήσεις #601: «Θέλω να κεράσω ένα δείπνο την κυρία στη Σεξομολόγηση #598»

Η κυρία στη Σεξομολόγηση #598 -30 και κάτι ψιλά, συμπαθητική παρουσία, με τη δουλειά της και το σπίτι της- αναρωτιόταν τι φταίει και δεν βρίσκει κανένα. Η Τipster καλείται, εν τοιαύτη περιπτώσει, να αναλάβει ρόλο προξενήτρας.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου Tipster. Θα ήθελα να κεράσω ένα δείπνο την κυρία στη Σεξομολόγηση #598. Την καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι 34 χρόνων όμως, πολύ επιλεκτικός με τις κοπέλες. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτό το ραντεβού ή γνωριμία, όπως θες πες το. Απλώς θέλω να πάμε για ένα φαγητό παρέα. Α! Και για να μην φοβάται το τι θα συναντήσει, να της πω ότι θωρκούμαι. Εάν λοιπόν είναι κοντά σε Λευκωσία, Λάρνακα ή Λεμεσό τότε καλώς να ορίσει. Let’s call me secret santa xoxoxo!


Θα ξεκινήσω λέγοντας πως μου αρέσει που είσαι to-the-point. Χωρίς πολλά λόγια και με ξεκάθαρες προθέσεις, βγαίνεις μπροστά και ό,τι γίνει, κάτι που πλέον δύσκολα βρίσκουμε στις μέρες μας (μόλις ακούστηκα σαν τη θεία μου). Αγαπητέ φίλε, όπως γνωρίζεις, τα στοιχεία της κοπέλας δεν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω ούτε καν να την προσεγγίσω για να την ενημερώσω για τις προθέσεις σου, καθώς δεν είμεθα γραφείο συνοικεσίων, αν και θα μπορούσαμε. Ωστόσο, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς λένε και αφού αποκαλείς τον εαυτό σου Secret
Santa, τότε πίστεψε στο θαύμα των Χριστουγέννων και πού ξέρεις, μπορεί να διαβάσει τον επιθυμία σου και να επικοινωνήσει αυτή μαζί μας για να ψάξει τα δικά σου στοιχεία. Εύχομαι μόνο να μην μείνεις νηστικός μέχρι τότε!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ