Το Netflix έβγαλε ανακοίνωση για τη Wednesday βάζοντας τέλος στις διάφορες φήμες

Το «μαρτύριο» συνεχίζεται. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Μετά τη σύγχυση που προκάλεσαν οι διάφορες αντικρουόμενες φήμες των τελευταίων ημερών, το Netflix αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο. Και επίσημα, η τρομερά επιτυχημένη σειρά Wednesday θα συνεχιστεί με 2η σεζόν που θα προβληθεί κανονικά μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, η συνδρομητική υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε να περιμένουμε κι άλλα από τη Γουένσντεϊ Άνταμς. Η 2η σεζόν είναι καθ' οδόν, ενώ η 1η σεζόν είναι διαθέσιμη τώρα, μόνο στο Netflix».


Τι είχε συμβεί με τα δικαιώματα του Wednesday;

Το ρεπορτάζ του The Independent προ ημερών έλεγε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Wednesday να μετακομίσει στο Amazon Prime Video. Έπειτα, ένα νέο δημοσίευμα του -αρκετά πιο έγκυρου- Indiewire ήρθε να διαψεύσει τα πάντα, λέγοντας ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν υφίσταται...με την καμία.

Αυτό διότι η συμφωνία παραχώρησης της Wednesday από την MGM στο Netflix είχε κλειδώσει πολύ καιρό πριν η Amazon εξαγοράσει την MGM. Με λίγα λόγια η 2η σεζόν της Wednesday θα παίξει κανονικά στο Netflix, όπως αρχικά υπήρχε η εντύπωση.


Η υπόθεση

Η πρώτη σεζόν, η οποία αποτελείται από οκτώ επεισόδια και επικεντρώνεται στην κόρη της «Οικογένειας Άνταμς», έκανε πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι σημείωσε ρεκόρ ωρών προβολής μεταξύ των αγγλόφωνων σειρών της πλατφόρμας.

Από τότε, έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη αγγλόφωνη τηλεοπτική σεζόν στο Netflix με πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ώρες προβολής μέσα στις πρώτες 28 ημέρες. Τον ρόλο της Wednesday στην κωμική σειρά τρόμου, υποδύεται η ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα.

Σύμφωνα με την περιγραφή της πρώτης σεζόν, η πλοκή επικεντρώνεται στα χρόνια κατά τα οποία η Wednesday φοιτούσε στην Ακαδημία Nevermore.

Η ίδια προσπαθεί να ελέγξει τις ιδιαίτερες ικανότητές της και να βάλει τέλος σε ένα τερατώδες δολοφονικό μπαράζ που έχει σπείρει τον τρόμο στη μικρή πόλη όπου κατοικεί.

Επιπλέον, προσπαθεί να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια και όλα αυτά ενώ παλεύει να βάλει σε τάξη τις νέες και περίπλοκες σχέσεις που έχει αναπτύξει στη Nevermore.


Και η ανάρτηση της πρωταγωνίστριας για τη 2η σεζόν:


Με πληροφορίες από unboxholics & Καθημερινή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ