Γνωρίστηκαν στο «Thank You, Next» και τελικά είπαν «I Do!»

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο στο TYN, όπου οι χρήστες γράφουν ιστορίες αποτυχημένων σχέσεων, εκεί η Θεοδώρα βρήκε των έρωτα της ζωής της.

Article featured image
Article featured image


Το Thank You Next ή αλλιώς ΤΥΝ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκρουπ στο ελληνικό Facebook, το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ μετράει 684,000 μέλη. Εκεί, για όσους δεν γνωρίζουν, μπαίνουν όσοι θέλουν και γράφουν για το πώς και το γιατί χώρισαν με μία σχέση που είχαν ή και άλλες σύντομες ερωτικές εμπειρίες που κατέληξαν σε αποτυχία.

Άλλες αναρτήσεις είναι σοβαρές και άλλες εμπεριέχουν μεγάλη δόση χιούμορ, όμως τις τελευταίες ώρες την παράσταση έκλεψε μία που έκανε η Θεοδώρα, η οποία εξιστόρησε το πώς γνώρισε μέσω της συγκεκριμένης ομάδας, τον έρωτα της ζωής της.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο που έγραψε εκεί, το οποίο αποτέλεσε την αφορμή προκειμένου να γίνει η πρώτη επαφή με τον σύζυγό της (πλέον), με τον οποίο περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Η συγκινητική ανάρτησή της έγινε αμέσως viral με τα like και τα εγκωμιαστικά σχόλια να πέφτουν βροχή, καθώς σε λιγότερο από μία ώρα είχε ξεπεράσει τις 5.000 αντιδράσεις και τα 400 σχόλια με τους περισσότερους να εύχονται να ζήσει το ζευγάρι και «ελπίζουμε να μην σας ξαναδούμε εδώ!».

394711227_1961603094219330_6102994779691713243_n.jpg




Η συγκινητική ανάρτηση της Θεοδώρας:

Thank you thank you next, που χάρη σε εσένα γνώρισα τον άνθρωπο της ζωής μου!!!Συγνώμη προκαταβολικά για το σεντόνι!!!

Γνωριστήκαμε εδώ κάτω από το ποστ μιας κοπέλας όπου εγώ έγραψα ένα σχόλιο και εκείνος από τα 2000 σχόλια που είχε εκείνο το ποστ έπεσε πάνω στο δικό μου. Κάρμα , μοίρα, όπως θέλετε πείτε το.Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δρόμοι μας αλλιώς δεν θα συναντιόντουσαν... ποτέ!!!

Εκείνος Θεσσαλονικιός που έμενε Σκύρο για δύο χρόνια λόγω της δουλειάς του στην Αεροπορία και εγώ γέννημα θρέμμα Αθηναία. Ξεκινήσαμε να μιλάμε κάθε μέρα... ώρες ατελείωτες. Είχαμε πολλά κοινά. Και οι δύο απογοητευμένοι από τις σχέσεις και ψάχναμε κάτι σοβαρό. Τα συναισθήματα έγιναν πολύ γρήγορα έντονα και από τις δύο πλευρές και ξεκινήσαμε σχέση από απόσταση για αρκετούς μήνες. Πρώτη φορά «σ' αγαπώ» είπαμε πριν καν βρεθούμε για πρώτη φορά από κοντά. Ξέρω ότι στους περισσότερους αυτό θα φανεί αστείο. Αλλά το νιώθαμε και οι δύο. Αυτό που είχε ξεκινήσει ανάμεσά μας μπορούσε να οδηγήσει μόνο σε κάτι πολύ όμορφο!!

Πηγαινοερχόμασταν για να βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Ταξίδευα τέσσερις ώρες με πλοίο και ΚΤΕΛ για να πάω Σκύρο να τον δω και εκείνος το ίδιο για να έρθει Αθήνα. Το κάναμε αρκετούς μήνες αυτό. Ο αποχωρισμός κάθε φορά και πιο δύσκολος. Εγώ πέθαινα στο κλάμα κι εκείνος προσπαθούσε να μείνει δυνατός για να μου δίνει κουράγιο. Εφτά μήνες το άντεξα αυτό. Είχα διαλυθεί τον μισό μήνα να τον βλέπω μόνο από την οθόνη του κινητού στην βιντεοκλήση. Ώσπου τα μάζεψα όλα, παράτησα τα πάντα και πήγα και έμεινα μαζί του στην Σκύρο. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ!!! Ήμασταν επιτέλους κάθε μέρα μαζί και ήμουν ευτυχισμένη😍. Εκείνος μου το είχε ζητήσει από την αρχή να πάνω να μείνω μαζί του.

Δυστυχώς όμως… 5 μήνες μετά την μετακόμιση μου στο νησί, πριν κλείσουμε ακόμα χρόνο, μας «χώρισε» η δουλειά του. Τον έστειλαν αποστολή τρίμηνη στην Σαουδική Αραβία χωρίς να το θέλει και λίγο πριν μετακομίσουμε από Σκύρο για Θεσσαλονίκη. Την ημέρα του αποχωρισμού κλαίγαμε και οι δύο με αναφιλητά. Πρώτη φορά θα ήμασταν τόσο καιρό χώρια, εκεί που συνηθίσαμε για κάποιους μήνες να είμαστε κάθε μέρα μαζί και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι. Αφού δεν έπαθα τότε ανακοπή από το κλάμα όταν τον αποχαιρετούσα δεν θα πάθω ποτέ. Όμως μαζί το αντέξαμε και αυτό και τα καταφέραμε.

Εγώ κατέβηκα Αθήνα στο πατρικό μου να τον περιμένω να γυρίσει και ταυτόχρονα να οργανώνω τον γάμο μας γιατί δύο μήνες πριν φύγει για την αποστολή μού είχε κάνει πρόταση γάμου, την ημέρα των γενεθλίων μου😍. Η απάντηση μόνο ...ναι θα μπορούσε να είναι 🥰.

Σε πολλούς θα φανεί βιαστικό γιατί δεν είχαμε συζήσει πολλούς μήνες μαζί αλλά εμάς δεν μας αρκούσε απλά να έχουμε σχέση. Ήξερα ότι ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου και το ίδιο κι εκείνος.

Τσακωμοί εννοείται πως υπήρχαν και υπάρχουν αλλά πάντα τα βρίσκουμε γιατί δεν διανοούμαστε να είμαστε χώρια ο ένας από τον άλλον!!!

Έχουν γίνει πολλές αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τους δύο για να είμαστε μαζί και καλά, γιατί όπως ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα, έτσι και σε άλλα διαφέρουμε πολύ.

Αλλά όπως λέμε και οι δύο αυτό είναι το αλατοπίπερο στην σχέση μας . Δεν γίνεται να ταιριάζεις σε όλα με κάποιον, το σημαντικό είναι να θες να ρίξεις τον εγωισμό σου και να κάνεις πίσω, να θες να γίνεις καλύτερος άνθρωπος για εκείνον. Και αυτό κάνουμε και οι δύο ...κάθε μέρα!!!

Αφού γύρισε από την αποστολή στην Σαουδική Αραβία (αυτό το τρίμηνο μου φάνηκε αιώνας😢) και αφού εγώ είχα κανονίσει τα βασικότερα για τον γάμο μας, μετακόμισα μόνιμα πια και μαζί του στην Θεσσαλονίκη. Αγοράσαμε το σπίτι μας, συνεχίσαμε να οργανώνουμε τον γάμο μας, μαζί πια, και τελικά ένα χρόνο μετά αφού είχαμε κλείσει δύο χρόνια από την αρχική μας γνωριμία παντρευτήκαμε. Μια από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου. 😍🥰😘 Μακάρι να την ξαναζούσα 100 φορές.

Και λέω «μια από τις ομορφότερες» γιατί η ομορφότερη πιστεύω θα είναι σε 6 περίπου μήνες που θα κρατήσω στα χέρια μου τον γιο μας, καρπό μιας πολύ μεγάλης αγάπης. Όπως μια από τις ομορφότερες μέρες ήταν και η μέρα που είδα θετικό το τεστ εγκυμοσύνης λίγο πριν από τον γάμο μας. Και δεν το πίστευα, έκλαιγα και έτρεμα από την χαρά μου. Όπως τρελάθηκε κι εκείνος όταν του ανακοίνωσα.

Μαζί με τον άντρα μου αυτά τα δύο χρόνια έχω ζήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές γι’ αυτό τον διάλεξα για να περάσουμε όλη την υπόλοιπη ζωή μας μαζί. Μια ζωή με πολύ αγάπη, τρέλα, έρωτα, πολλά προβλήματα αλλά και πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Γι' αυτό… αγαπήστε με όλη σαν την καρδιά και προσπαθήστε για την αγάπη σας όσο περισσότερο μπορείτε!!!😍🥰

tyn-theodora-gamos-2_city.jpg





Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ