Ξαναέκλεισε και ξανάνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

Χθες ανατράπηκε φορτηγό που μετέφερε τσακίλι παρά τον Άγιο Τύχωνα και σήμερα νωρίς το πρωί άλλο φορτηγό ανατράπηκε παρά την Παρεκκλησιά.

Article featured image
Article featured image


Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, ενώ συνεχίζεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, δόθηκε στην κυκλοφορία, ωστόσο παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα του δρόμου, εντός της οποίας είναι ακινητοποιημένο φορτηγό όχημα που ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με άλλο φορτηγό όχημα, γύρω στις 6:00 το πρωί.

Στον αυτοκινητόδρομο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο στην περιοχή Παρεκκλησιάς παρατηρείται συμφόρηση της τροχαίας κίνησης. Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ αναμένεται η άφιξη ρυμουλκού οχήματος για τη μετακίνηση του φορτηγού εκτός του δρόμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Άγιο Τύχωνα ήταν κλειστό χθες μέχρι τις 9:30 το βράδυ, μετά από ανατροπή φορτηγού οχήματος και την πτώση μεγάλου όγκου χαλικιών – τσακίλι, που μεταφερόταν με το φορτηγό.

Το φορτηγό όχημα είχε ανατραπεί γύρω στις 2.30 το απόγευμα της Τετάρτης, σε σημείο του αυτοκινητοδρόμου μετά την έξοδο προς Άγιο Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ