Αεροπορική εταιρεία παρουσίασε μενού με λιχουδιές για κατοικίδια εν πτήσει

Ένα σημαντικό μέρος των πελατών της ταξιδεύει με τα κατοικίδιά του και υπήρχε ζήτηση για ένα τέτοιο μενού.

Article featured image
Article featured image


Μενού με λιχουδιές για κατοικίδια παρουσίασε αεροπορική εταιρεία της Ισπανίας.

Η ισπανική αεροπορική εταιρεία «Vueling» δέχεται στην καμπίνα ζώα που χαρακτηρίζονται ως κατοικίδια. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται σκύλοι, γάτες, πτηνά και χελώνες. Στις πτήσεις της «Vueling» το μέγιστο βάρος είναι 8 κιλά (συνολικά κατοικίδιο και μέσο μεταφοράς). Αλλά η αεροπορική εταιρεία πάει ένα βήμα πιο πέρα για ένα πιο ευχάριστο ταξίδι για τα κατοικίδια.

Η χαμηλού κόστους ισπανική εταιρεία αερομεταφορών «Vueling» άρχισε να προσφέρει λιχουδιές στα κατοικίδια, στο πλαίσιο του νέου καταλόγου για αγορές επί του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια των πτήσεών της, αναφέροντας πως πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους πρωτοβουλία στην Ευρώπη.



Η «Vueling», η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν με τα αγαπημένα κατοικίδιά τους με βάρος έως 8 κιλά, ανέπτυξε την ιδέα αυτή σε συνεργασία με την βελγική εταιρεία παρασκευής τροφίμων για κατοικίδια Edgard & Cooper και το μενού θα περιλαμβάνει μπάρες από κοτόπουλο και μοσχαρίσιες μπουκίτσες, με κόστος στα 3,50 και 5,50 ευρώ αντίστοιχα.

Ένα σημαντικό μέρος της πελατειακής βάσης της «Vueling» ταξιδεύει με κατοικίδια και υπάρχει ζήτηση για τέτοιου είδους υπηρεσίες, επισήμανε η εταιρεία. «Προσπαθούμε να έχουμε ποικιλομορφία», προστίθεται.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ