Υιοθετημένη σκυλίτσα χάθηκε και πήγε στο καταφύγιό της για να «ζητήσει βοήθεια»

Το κουδούνι του καταφυγίου χτύπησε στη μία και τέταρτο το βράδυ και οι εργαζόμενοι είδαν στην κάμερα μια γνώριμη φατσούλα.

Article featured image
Article featured image


Σκυλίτσα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Τέξας, λίγο διάστημα αφότου υιοθετήθηκε, αλλά κατάφερε να βρει τον δρόμο για το καταφύγιο που έμενε προηγουμένως, χτυπώντας, μάλιστα, και το κουδούνι για να ζητήσει βοήθεια.

Η Bailey πήγε στο νέο της σπίτι τον Ιανουάριο, αλλά μέρες αργότερα χάθηκε και η κηδεμόνας της επικοινώνησε με το «Animal Rescue League of El Paso», απ' όπου και την είχε υιοθετήσει, για να ζητήσει βοήθεια.

bailey-vrike-ton-dromo-moni_city.png



Το καταφύγιο έκανε αναρτήσεις στα ΜΚΔ, ενημερώνοντας για την εξαφάνισης της σκυλίτσας και πολύ σύντομα άρχισε να λαμβάνει πληροφορίες για θεάσεις της στην ευρύτερη περιοχή. Αλλά οι διασώστες δεν χρειάστηκε να κινητοποιηθούν καθώς η Bailey εμφανίστηκε ένα βράδυ στο καταφύγιο.

«Η Bailey είναι πλέον ασφαλής. Σε όσους έψαξαν, την εντόπισαν, μας τηλεφώνησαν, ήλπιζαν, σας ευχαριστούμε. Όπως γνωρίζουμε, τα σκυλιά είναι απίθανα. Η Bailey βρήκε μόνη τον δρόμο της επιστροφής και χτύπησε το κουδούνι στις 01:15, δείχνοντας πως θέλει να μπει μέσα. Το προσωπικό έτρεξε να τη βάλει μέσα», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του καταφυγίου, η οποία συνοδεύεται και από μία φωτογραφία της σκυλίτσας από την κάμερα στην πόρτα.

bailey-xtipise-koudouni_City.png



Η Loretta Hyde, ιδρύτρια του «Animal Rescue League», δήλωσε εντυπωσιασμένη από το ότι βρήκε τον δρόμο για το καταφύγιο, ειδικότερα αναλογιζόμενου πως το σπίτι της είναι 16 χιλιόμετρα μακριά.

«Αυτά τα σκυλιά είναι εξυπνότερα από ανθρώπους, πρέπει να τους αναγνωριστεί. Πώς ήξερε προς ποια κατεύθυνση να κινηθεί;», διερωτήθηκε. Παραμένει άγνωστο πού βρισκόταν η σκυλίτσα τις μέρες της εξαφάνισής της, αλλά πλέον έχει επιστρέψει στη νέα της οικογένεια, μετά και τη μικρή στάση που έκανε στα παλιά της λημέρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ