Ποιο ήταν το πιο αλλόκοτο πρώτο ραντεβού που σου έχει τύχει;

20 φίλοι της CITY μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους μοναδικές ιστορίες.

Article featured image
Article featured image


Το να βρεις το άλλο σου μισό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τρανή απόδειξη τα πολλά αποτυχημένα ραντεβού και οι πολύωρες συζητήσεις με τον κολλητό/ κολλητή για το τι, τελικά, ήταν αυτό που πήγε λάθος. Η πρώτη εντύπωση, όσο κι αν μας ξενίζει, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια του δράματος και τις περισσότερες φορές η συνέχεια είναι πράγματι δράμα.

Παρόλα αυτά, ακόμη και τα αποτυχημένα ραντεβού μπορούν να μας διδάξουν πολλά και κυρίως όσα και όσους πρέπει να αποφεύγουμε.

Με αφορμή την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, ζητήσαμε από 20 άτομα να μοιραστούν μαζί μας τα πιο παράξενα, αλλόκοτα ή ιδιαίτερα πρώτα ραντεβού που έχουν ζήσει και χαράκτηκαν στη μνήμη τους.

Γιώργος, 30 ετών

«Αρχικά, για εμένα ιδιαίτερο είναι και μόνο το γεγονός ότι μοιράζεσαι μια στιγμή με ένα άτομο που σου αρέσει και ενδεχομένως σου βγάζει έντονα συναισθήματα. Στη δική μου περίπτωση, παράξενο δεν ήταν μόνο το πρώτο μας υποτιθέμενο ραντεβού, αλλά η όλη φάση. Το πρώτο μας ραντεβού λοιπόν, έγινε στο σπίτι μου, αν και κανένας από τους δύο μας δεν πιστεύω να ήθελε να γίνει έτσι η πρώτη μας, προσωπική συνάντηση, ωστόσο η όλη κατάσταση δεν μας άφησαν και πολλές επιλογές. Η κοπέλα βρισκόταν σε μία παράξενη κατάσταση, από την οποία δυσκολευόταν πολύ να ξεμπλέξει. Όπως και να έχει, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω το πρώτο μας ραντεβού, αφού ακόμα και από αυτές τις περιστάσεις, κατάλαβα πως είχαμε απίστευτη χημεία και έντονο πάθος μεταξύ μας. Εκείνη τη μέρα αντιλήφθηκα πως και εκείνη αισθανόταν έντονα πράγματα για εμένα, όπως ακριβώς και εγώ για εκείνη… Μαζί της ανακάλυψα μία διαφορετική πτυχή του εαυτού μου, την οποία δεν ήξερα πως είχα».


sarah-kilian-52jRtc2S_VE-unsplash.jpg


Ελένη, 28 ετών
«Πρώτο ραντεβού σε ένα μπαράκι. Αυτός, υποτίθεται, είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και έτσι πλήρωσα εγώ τον λογαριασμό».

Νίκη, 40 ετών
«Είχαμε πάει σε ένα εστιατόριο και το φαγητό ήταν πολύ κακό. Αντιλαμβάνεστε ότι μετά από αυτό δεν υπήρχε καμία επιθυμία για ερωτικές σκηνές και από τις δύο πλευρές».

Αλέξανδρος, 32 ετών
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιλιστική επιλογή μιας κοπέλας, με την οποία βγαίναμε πρώτη φορά… Είχε εμφανιστεί με γούνα και λεοπαρδαλέ κολάν!».

Ιάσωνας, 33 ετών
«Είχα πάει με μία κοπέλα για φαγητό και επειδή δεν το ένιωθα καθόλου της είχα πει ότι θα πάω τουαλέτα, ενώ τρώγαμε ακόμα, και τελικά έφυγα».


chad-stembridge-8LdA4caD2DQ-unsplash.jpg


Μαρία, 29 ετών
«Στο πρώτο ραντεβού μού είχε κάνει έκπληξη εισιτήρια για Παρίσι!».

Ιωάννα, 36 ετών
«Ένα από τα πρώτα ραντεβού που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν στην ταράτσα μίας πολυκατοικίας! Το… πρόσωπο, είχε ετοιμάσει ρομαντικό δείπνο με κεριά και ωραία μουσική να ακούγεται στο βάθος και όλα αυτά υπό το φως των αστεριών».

Ανδρέας, 43 ετών
«Στο πρώτο ραντεβού είχα τσιμπήσει φαγητό από το πιάτο της, κάτι που όπως φάνηκε δεν της πολύ άρεσε γιατί μετά από αυτό σηκώθηκε και έφυε! Το φαΐ τουλάχιστον το άφησε».

aleksandr-popov-H-FjwCHavfo-unsplash.jpg


Κωνσταντίνος, 33 ετών
«Πρώτο ραντεβού, στο σερμπετόσπιτο στου Ψυρρή. Φοιτητής στην Αθήνα, είχα ακούσει για το μέρος ότι είναι ο παράδεισος του γλυκού και πρότεινα να πάμε σερμπέτια. Κάτσαμε και ήρθε η ώρα να παραγγείλουμε. Δεν ήξερα σε τι ποσότητες έρχονται τα γλυκά και εισηγήθηκα να παραγγείλουμε μια ποικιλία. Όταν ήρθε η παραγγελία και ήταν σε πολύ μεγάλες ποσότητες, θέλοντας να μην δείξω πως δεν γνώριζα το μέρος αναγκάστηκα να φάω υπερβολικές ποσότητες γλυκού σε σημείο που να νιώθω δυσφορία. Πέρασα όλο το βράδυ προσπαθώντας να δείχνω άνετος. Ευτυχώς υπήρχε και επόμενο ραντεβού».

Νικολέτα, 31 ετών
«Είχαμε πάει για καφέ σε γνωστό παιδότοπο της Πάφου, μου είπε θα πάει τουαλέτα… Έφυγε και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω, ευτυχώς δηλαδή, χαχα».

Άντρια, 29 ετών
«Ακύρωσα το πρώτο ραντεβού τελευταία στιγμή, διότι ήμουν κολλημένη με κάποιον άλλο και με πήρε τηλέφωνο απευθείας. Μου είπε να ακούω μόνο την καρδιά μου και έστειλε φωτογραφία με τα λουλούδια που ήθελε να μου δώσει. Κάπως έτσι, με έπεισε να βγούμε το πρώτο μας “κανονικό” ραντεβού, όπου κάναμε βόλτες στην πόλη και ατέλειωτες συζητήσεις. Από τότε, ακολούθησαν εκατοντάδες ραντεβού γεμάτα λουλούδια και πολύ κουβέντα...».

Μάριος, 33 ετών
«Πρώτο ραντεβού και την είχα στήσει, πήγα χάλια ντυμένος και ή κυρία χαλαρή. Δεν την πείραξε καθόλου. Λέω μέσα μου πώς και δεν με πήρε στραβά; Κάναμε μια υπέροχη συζήτηση εκείνο το απόγευμα. Ακολούθησαν πολλές επόμενες συναντήσεις. Έκτοτε είμαστε μαζί για αρκετά χρόνια και τη λατρεύω».


philipp-meiners-wMAhIDGlGhs-unsplash.jpg


Γιώργος, 38 ετών
«Άργησε πολύ να έρθει και έκανα να φύγω. Με το που κίνησα την είδα μπροστά μου…».

Μαρίνα, 28 ετών
«Πρώτο ραντεβού σε μια καφετέρια. Αυτός έκανε ιδιαίτερα άσεμνες κινήσεις, οι οποίες με είχαν φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση… Ποτέ ξανά!».

Βασιλική, 30 ετών
«Πρώτο ραντεβού και καταλήξαμε να μιλάμε για παλιό του απωθημένο με κοπέλα που ακόμα έκανε παρέα».


'Ελενα, 34 ετών
«Δεν πρόκειται για πρώτο ραντεβού, αλλά για προσπάθεια να βγούμε πρώτο ραντεβού! Ήμουνα στη δουλειά και ήταν μια ιδιαίτερα κουραστική μέρα. Κατεβαίνω το μεσημέρι να πάω στο αμάξι για να κάνω το καθιερωμένο μου διάλειμμα και βλέπω το αυτοκίνητο μου γεμάτο με μικρά σημειώματα και μία ανθοδέσμη στο μπροστινό μέρος».


camila-quintero-franco-_S5N5aAYWNo-unsplash.jpg


Εύη, 28 ετών
«Τον είχα γνωρίσει σε ένα εστιατόριο που δούλευε και μιλούσαμε μόλις κάποιες μέρες. Το δικό μας πρώτο ραντεβού κράτησε από το πρωί μέχρι το βράδυ… Τα είχε οργανώσει όλα, επιμελήθηκε μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια! Με είχε πάρει βόλτα σε ένα πολύ όμορφο γραφικό χωριό, όπου ήπιαμε καφέ ανταλλάξαμε κουβέντες για ώρες. Έπειτα, με πήρε σε ένα εστιατόριο, όπου φάγαμε και ήπιαμε καλό κρασί. Η μέρα έκλεισε στη παραλία, με άλλη μία μπουκάλα κρασί, τσιμπήματα και μουσική στο βάθος… μέχρι που ένα κύμα κατευθύνθηκε κατά πάνω μας και μας έκανε μούσκεμα! Ήταν Δεκέμβρης».

Τζίνα, 34 ετών
«Μισώ την τσιγκουνιά. Και όταν λέω τη μισώ, εννοώ τη μισώ! Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό πάμε στο πιο αποτυχημένο ραντεβού που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Ένα παιδί από το πανεπιστήμιο επέμενε για αρκετό καιρό να βγούμε για ποτό, εγώ δεν πολύ καιγόμουν κιόλας, αλλά στο πολλά δέχτηκα. Προσφέρεται να περάσει να με πάρει από σπίτι για να πάμε μαζί. Φτάνουμε λοιπόν, σε ένα μαγαζί, όπου παραγγείλαμε δύο ποτά. Έρχεται ο λογαριασμός (δεν έκανε πάνω από 20 ευρώ) και ήθελε να βάλουμε από μισά, του είχα πει να κρατήσει τα λεφτά του και πως θα πλήρωνα εγώ. Επέμενε για αρκετή ώρα να πάρω τα μισά, αλλά εγώ δεν ήθελα. Στα πολλά μου είχε πει πως δεν θα επιμένει άλλο να πάρω τα μισά, γιατί στο κάτω κάτω αυτός μας είχε πάρει στο μαγαζί και είχε σπαταλήσει τη βενζίνη στο αυτοκίνητο του».


towfiqu-barbhuiya-3aGZ7a97qwA-unsplash.jpg

Κωνσταντίνα, 36 ετών
«Εκείνη τη μέρα άργησα να ξυπνήσω και είχα αργήσει στη δουλειά. Έτρεχα να προλάβω σε κατάσταση πανικού, ανοίγω την πόρτα να βγω από το διαμέρισμα και βλέπω στο έδαφος ένα τριαντάφυλλο και ένα ερωτικό σημείωμα. Τις μέρες που ακολούθησαν είχα βρει και άλλα τέτοια σημειώματα με τριαντάφυλλα σε διάφορα σημεία. Δεν κατέληξε σε πρώτο ραντεβού αλλά ήταν όμορφες χειρονομίες που θα θυμάμαι για πάντα».

Ζωή, 25 ετών
«Δούλευα σε ένα εστιατόριο και ήταν μια βάρδια ιδιαίτερα κουραστική. Τη στιγμή που παίρνουμε ανάσα, έρχεται ένας συχνός πελάτης του εστιατορίου με ένα γλυκό στο χέρι και ένα τριαντάφυλλο, μου το δίνει, λέγοντας μου ότι είμαι τόσο γλυκιά, όσο το γλυκό που μου έφερε. Μου ζήτησε να βγούμε για ποτό, δέχτηκα, αν και δεν υπήρξε επόμενο ραντεβού. Πολύ γλυκανάλατος για τα γούστα μου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ