Σεξομολογήσεις #605: «Τον βλέπω γυμνό από το παράθυρο του σαλονιού μου»

Ένα βράδυ που χαλάρωνε στο σαλόνι με τα κεριά και τις σειρές της, το μάτι της έπεσε στον ένοικο του απέναντι διαμερίσματος και έκτοτε, κάθε βράδυ περιμένει (ευλαβικά) να τον πετύχει να ντύνεται ή να γδύνεται. Τέσσερις μήνες μετά, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά δεν ξέρει πώς.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου, γεια σου! Η ιστορία η δική μου πάει πίσω 4 μήνες περίπου, όταν μετακόμισα στο καινούργιο μου διαμέρισμα. Στην περιοχή που επέλεξα, λίγο έξω από τη Λευκωσία, υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και είναι πολλοί αυτοί που έρχονται εδώ γιατί οι τιμές είναι λίγο πιο καλές και οι κατασκευές καινούργιες. Τώρα θα σκεφτείς γιατί σου κάνω διαφήμιση. Δεν ξέρω, απλώς σκέφτηκα πως ίσως καταλάβεις ότι όλοι εδώ πάνω κάτω είμαστε μεταξύ 30-40 ετών, κάποιες οικογένειες και αρκετοί single, αφού τα περισσότερα διαμερίσματα δεν ξεπερνούν τα δύο δωμάτια. Στο θέμα μας τώρα. Την ίδια περίοδο που μετακόμισα εγώ στο διαμέρισμα, μετακόμιζε και ένας τύπος στο απέναντι μπλοκ, ουσιαστικά στο απέναντι διαμέρισμα από το δικό μου. Τότε, ομολογώ δεν τον είχα προσέξει καν, παρά μόνο λίγες εβδομάδες μετά, που είχα πλέον τακτοποιηθεί. Ένα βράδυ που χαλάρωνα στο σαλόνι με τα κεριά μου και τις σειρές μου, πιάνει το μάτι μου κινήσεις από το απέναντι διαμέρισμα: εδώ να σημειώσω πως έχω οπτική επαφή με το δωμάτιό του, το οποίο έχει μπαλκονόπορτες μεγάλες. Εστιάζω και τον βλέπω γυμνό, να ετοιμάζεται για μπάνιο. Μάλλον μόλις είχε έρθει από γυμναστική. Δεν έχει το τέλειο σώμα, ή τουλάχιστον αυτό που μπορεί κάποιος να φαντάζεται, αλλά στο σύνολο είναι ό,τι πιο γοητευτικό και σέξι έχω αντικρύσει ποτέ μου σε άντρα. Και ντυμένο και γυμνό! Από τότε, Tipster μου, έφκαλα τα μάθκια μου κάθε νύχτα να κοιτάζω μες το δωμάτιό του ώσπου να τον πετύχω να ντύνεται ή να γδύνεται. Α! Να σημειώσω πως και στο κάτω μέρος φαίνεται να τα έχει καλά με τον εαυτό του. Ξέρω πως αυτό που κάνω δεν είναι σωστό, νομικά κυρίως, αλλά ας έκλεινε κι αυτός τα blinds. Αφού τα μοστράρει φόρα παρτίδα τρελή είμαι να μεν θωρώ τζαι να θαυμάζω; Το θέμα τώρα είναι πως ενώ θέλω να τον προσεγγίσω με κάποιο τρόπο, όποτε έχω την ευκαιρία, αποφεύγω γιατί νομίζω ότι θα φανεί στο πρόσωπό μου πως τον παρακολουθώ καθημερινά. Για να καταλάβεις ούτε το όνομά του δεν ξέρω. Τι να κάμω; Να του μιλήσω; Πάντως όσο καιρό τον βλέπω διαπίστωσα πως είναι ιδιαίτερα καθαρός, και πως δεν παίζει γυναίκα στη ζωή του. Τουλάχιστον κάποια που να φέρνει στο σπίτι.



Αν δεν παίζεις σε ταινία και σου συμβαίνει στ’ αλήθεια αυτό, τότε πήγαινε παίξε κανένα τυχερό παιχνίδι γιατί έτσι τύχη βουνό λίγα πλάσματα έχουν. Εκ πρώτης όψεως θα μπορούσε να πει κάποιος πως αυτό που κάνεις είναι ποινικά κολάσιμο. Ωστόσο, εξ όσων κατάλαβα, εσύ βρίσκεσαι στο διαμέρισμά σου και αυτός στο δικό του με ανοιχτά τα blinds, οπότε δεν βλέπω πού είναι το θέμα; Μπορεί κι αυτός να γουστάρει να τον βλέπουν, γι’ αυτό και δεν προφυλάσσει τον εαυτό του. Τώρα εσύ που στήνεσαι κάθε βράδυ για να τον πετύχεις γυμνό, οκ, δεν το λες και ιδιαίτερα υγιές. Ειδικά όταν το κάνεις τόσους μήνες σερί. Όπως και να έχει, αφού θες να τον γνωρίσεις μην το αργείς άλλο, βρες μια ευκαιρία και κάν’ το! Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην ενδιαφέρεται. Αλλιώς θα αποκτήσεις αυτό που θες. Πίστεψέ με δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Ένα απλό καλημέρα, ένα χαμόγελο και ένα τι κάνεις, είναι αρκετά για να βάλουν το νερό στ’ αυλάκι. Οπότε μη σκας, μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα του!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ