Όλα όσα χρειάζεται ένας gamer για να φτιάξει το ιδανικό set up

Η άνεση και η λειτουργικότητα του set up είναι κάτι που αφορά όλους τους gamers, ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Article featured image
Article featured image


Το gaming έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, τόσο πολλή μάλιστα, που το να κάθεσαι μερικές ώρες την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή σου και να σκοτώνεις αντιπάλους στο call of duty έχει γίνει «δεύτερη φύση» για πολλούς.

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι οι gamers όμως, ειδικά αν είναι νέοι στο σπορ, είναι το άβολο set up. Γνωρίζεις ότι πάντα σηκώνει βελτίωση ή/και αναβάθμιση, και φυσικά θέλεις να συνδυάζει την προσωπική σου αισθητική αλλά και την εργονομία και την άνεση που χρειάζεται όποιος επενδύει πολλές ώρες στο gaming.

Γι’ αυτό η IKEΑ, παίζοντας σε ρόλο support, σε συνεργασία με το Republic of Gamers (ROG), έφτιαξαν μια σειρά προϊόντων που ξεχωρίζουν τόσο για την άνεση όσο και τη λειτουργικότητά τους και αφορούν όλους του gamers, ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Η σειρά περιλαμβάνει καρέκλες, γραφεία και αξεσουάρ gaming που συνδυάζουν εργονομία για υψηλές επιδόσεις και ιδιαίτερη εμφάνιση.


Γκάμα από gaming γραφεία

Τα ιδιαίτερα γραφεία της σειράς gaming του IKEA έχουν αρκετό χώρο για να τοποθετήσεις ό,τι μπορεί να χρειάζεσαι, από 2 οθόνες, ποντίκια και πληκτρολόγια, μέχρι αναψυκτικά, βάσεις για τα ακουστικά σου και το μικρόφωνό σου. Και αν ο χώρος σου είναι κάπως στενόχωρος, η σειρά προϊόντων περιέχει και μικρότερα γραφεία, τα οποία δεν χάνουν την εργονομικότητά τους και προσθέτουν στην ιδιαιτερότητα της εμπειρίας σου παρά το μικρότερό τους μέγεθος.

ikea-asus-gaming-7'_city.jpg



Το γραφείο FREDDE πάντως, αποτελεί την ιδανική βάση για να στήσεις το set up σου, αφού το μέγεθός του φτάνει μέχρι και τα 1.85 μ. σε πλάτος, ενώ έχει βάθος 74 cm και 1.46 μ. ύψος. Περιέχει επίσης ειδική θήκη για το ποτό σου και έχει ράφια που χωράνε φιγούρες, καπέλα και ό,τι άλλο θες.

ikea-asus-gaming-5_city.jpg



Λειτουργικές, εργονομικές και ανθεκτικές καρέκλες gaming

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή στάση του σώματος στην καθημερινότητά μας, πόσω μάλλον στο gaming όπου οι πολλές ώρες σε μια καρέκλα μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα. Οι εργονομικές καρέκλες gaming της IKEA δεν φροντίζουν μόνο να διατηρείς καλή στάση του σώματος για την υγεία σου, αλλά η άνεση που προσφέρουν μπορεί να δώσει μια ώθηση στις επιδόσεις σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έξτρα μπόνους!

ikea-asus-gaming-4_city.jpg



Αξεσουάρ gaming

Οι εργονομικές καρέκλες και τα γραφεία gaming αποτελούν μόνο τη βάση ενός set up, τα αξεσουάρ είναι η λεπτομέρεια που θα δώσει στον χώρο σου τη δική σου πινελιά και ευτυχώς η gaming σειρά της ΙΚΕΑ με τη ROG, περιέχει αξεσουάρ για κάθε γούστο. Π.χ. αν είσαι ο τύπος που θέλει να έχει μια διαφορετική βάση ακουστικών από τους υπόλοιπους μπορείς να πάρεις αυτήν την ιδιαίτερη βάση για αξεσουάρ.

ikea-asus-gaming-3_city.jpg



Αν από την άλλη είσαι συνέχεια με ένα ποτήρι στο γραφείο και ανησυχείς πως το set up σου κινδυνεύει, τότε το κύπελο με τη βάση που βιδώνει στην άκρη του γραφείου είναι η κατάλληλη λύση για σένα.

Ωστόσο, το αξεσουάρ που χρειάζεται όποιος gamer σέβεται τον εαυτό του... και τον αυχένα του, είναι αυτό εδώ το μαξιλάρι, για να είσαι άνετος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σου.

ikea-asus-gaming-6_city.jpg



Συρταριέρα gaming

Σίγουρα μετά την οργάνωση του νέου σου set up έχουν περισσέψει διάφορα πράγματα τα οποία δεν θες να πετάξεις. Η gaming συρταριέρα με ροδάκια, συμπληρώνει αισθητικά τον χώρο σου, ενώ είναι ιδανική και για οργάνωση.

ikea-asus-gaming-2_city.jpg



Εργονομία και αισθητική λοιπόν, οι δύο πυλώνες πάνω στους οποίους μπορεί να βασιστεί το set up σου για να περνάς άνετα αμέτρητες ώρες παίζοντας τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Επισκέψου τα καταστήματα IKEA ή κάνε κλικ στα ενεργά λινκ του άρθρου και κάνε level up τον χώρο σου με τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η συνεργασία της IKEA και το Republic of Gamers.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ