«Σούπερ αρουραίοι» σε μέγεθος γάτας «τρομοκρατούν» περιοχή της Ουαλίας

Οι κάτοικοι της πόλης «ζουν μέσα στον τρόμο» από τα πλάσματα που φτάνουν τα 50 εκατοστόμετρα.

Article featured image
Article featured image


Αρουραίοι στο μέγεθος γάτας εισέβαλαν σε μια παραθαλάσσια κοινότητα στην Ουαλία.

Τα ανησυχητικά μεγάλα τρωκτικά, τα οποία οι ντόπιοι έχουν ονομάσει «σούπερ αρουραίους», μένουν στο Tenby, μια δημοφιλή παραλιακή πόλη που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Sun.

Αυτή η συγκεκριμένη ράτσα είναι ανθεκτική στα δηλητήρια που κυκλοφορούν χωρίς συνταγή και έχουν τόσο δυνατά δόντια που μπορούν να ροκανίσουν τσιμέντο.

Οι κάτοικοι εκεί φοβούνται τα πλάσματα - τα οποία έχουν μήκος 20 ίντσες [50.8 εκατοστόμετρα] από το κεφάλι μέχρι την ουρά - ένας μάλιστα είπε πως «ζουν μέσα στον τρόμο».




Ο τοπικός βαρκάρης Ρότζερ Μάιλς είπε στο BBC ότι το πρόβλημα των παρασίτων ήταν «πραγματικά ανησυχητικό» τις τελευταίες εβδομάδες.

«Νωρίς το βράδυ, σούρουπο, νωρίς το πρωί, αρουραίοι παντού πραγματικά», είπε.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη περιοχή όπου βλέπεις τμήματα του γκρεμού να έχουν διαβρωθεί. Συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό, κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό».

Ο δήμαρχος της πόλης, Sam Skyrme-Blackhall, είπε ότι το συμβούλιο «αναλαμβάνει δράση» δημιουργώντας δεκάδες κουτιά δολωμάτων για την απομάκρυνση των τρωκτικών, σύμφωνα με το Metro.

super-arouraioi-oualia-1_city.png



Ωστόσο, ένας ντόπιος είπε στη The Sun: «Δεν μπορείς να τα σκοτώσεις πιο γρήγορα από όσο μπορούν να αναπαραχθούν. Ήρθαν για να μείνουν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ